Un any més, el Magdalena Vítol! tanca les festes més especials de Castelló

Malgrat la pluja, les festes van finalitzar al crit de Magdalena Vítol!, concloent els nou dies de la festa sobre els orígens de Castelló de la Plana

Un any més, el Magdalena Vítol! tanca les festes més especials de Castelló
01/04/2019 -

El Magdalena Vítol! va tancar anit les festivitats d’enguany, en el qual se celebrava el 75 aniversari de les festes majors de Castelló. Encara que el dia va estar marcat per les pluges, finalment tots els actes importants van poder dur-se a terme, a pesar que alguns reduïts o canviats de lloc.

Però varen ser Natalia Palacio i Natalia Collazos, les reines de les festes d’aquesta edició, les protagonistes màximes del final de les celebracions. Van llançar al cel el crit de “Magdalena“, per a ser respostes “Vítol!” en el moment més esperat de la nit pels assistents en la plaça. Així, es va donar pas a un impressionant espectacle de llums i so, projectant-se en 3D sobre la façana de l’Ajuntament. Amb símbols típics de la festa, les gaiates, la llum i la pólvora, les imatges van inundar de colors i records els últims moments dels festejos.

Font: Xarxa Teatre

L’espectacle es va haver de fer curt, igual que la traca final i altres esdeveniments que es van desenvolupar al llarg del dia, com l’espectacle de Xarxa Teatre, per les condicions meteorològiques. Malgrat els paraigües, el teatre al carrer sota el nom “Enyorances” es va dur a terme recorrent part de la història, símbols i tradicions de la ciutat de Castelló, que formen part d’aquesta festa de la qual s’acomiadaven. Els allí presents, també van poder gaudir plenament de la Desfilada Final, on ningú volia perdre’s el comiat de la seua setmana gran.

Quasi al final, la pluja tampoc va impedir que es poguera gaudir de la gran traca final, omplint el centre de la ciutat de soroll i pólvora, clars símbols de les nostres festes, amb un espectacle a càrrec de la Pirotècnia Reyes Martí.

Però, per part seua, la pluja va obligar a canviar alguns actes d’ubicació a la Pèrgola protegida de l’aigua, com la Trobada Juvenil de Danses.

Tristament, també va ser necessari suspendre alguns actes, que se celebraran més endavant, com el correfoc, la mascletà del diumenge i el lliurament de premis del Campionat Mundial de Boli. Encara no s’han concretat les dates.

Ara, Castelló ja mira cap a 2020, esperant de nou la màgica setmana declarada d’Interés Turístic Internacional, que celebra els orígens de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari