Marco presenta el segon 'mapa del talent' que recull casos d'èxit de 50 castellonencs

Castelló reconeix el talent de mig centenar de protagonistas que destaquen en àmbits com la cultura, la ciència o l’esport

Marco presenta el segon 'mapa del talent' que recull casos d'èxit de 50 castellonencs
26/12/2019 -

L’Ajuntament de Castelló ha presentat aquesta vesprada en el Menador Espai Cultural el segon ‘mapa del talent’ de la ciutat, una publicació en la qual s’han recollit cinquanta històries de talent i casos d’èxit protagonitzats per 44 veïns de Castelló, quatre empreses i dos equips esportius, tots dos arrelats a la ciutat.

“Castelló té talent i l’obligació de l’Ajuntament és reconéixer la vàlua dels nostres veïns i veïnes, compartir l’orgull pel seu èxit i nomenar-los, de facto, com a ambaixadors i ambaixadores de la nostra terra, perquè són referents i els millors prescriptors de la ciutat”, ha manifestat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, durant l’acte de presentació. Marco ha ressaltat que aquests cinquanta noms, que se sumen als altres cinquanta noms de la primera edició del ‘mapa del talent’, és “el patrimoni humà” i “la vertadera essència” del territori.

“Aquests protagonistes del segon mapa del talent són persones que amb molt d’esforç han arribat molt alt i han posat el nom de la nostra ciutat en el més alt d’aquestes disciplines”, ha destacat l’alcaldessa de Castelló.

La segona edició de la Revista Talento compta amb cinquanta històries de cinquanta protagonistes que destaquen en diversos àmbits de la cultura, l’emprenedoria, la ciència, l’esport, la música, la investigació, etc. Són històries d’èxit, però també de persones que han sabut reinventar-se després d’una època de crisi. “Aquests noms són la ‘marca Castelló’ i són la nostra millor targeta de presentació, dels qui van nàixer ací i sobreïxen en les seues àrees, en àmbits tan dispars com la cultura, el dret, l’educació, l’esport, l’espectacle o la moda, entre uns altres”, ha apuntat Marco.

L’acte ha comptat amb l’assistència de les persones, empreses i equips el talent dels quals ha sigut reconegut per l’Ajuntament de Castelló. Entre ells, han participat Roberto Bautista (protagonista del primer ‘mapa del talent’); Irene Gean, pilot comercial; Sebastián Albella, president de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV); Lidón Valdre, directora d’orquestra; Alberto Torró, advocat, entre altres.

La portada de la Revista Talento dedica la seua segona edició a la pilot comercial Irene Gean, nascuda a Castelló en 1991, i la història de la qual és exemple d’esforç i superació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari