Marco aborda amb el clúster ceràmic els efectes econòmics derivats del conflicte entre Rússia i Ucraïna

L’alcaldessa es reuneix amb el president d’Ascer i es compromet a traslladar la preocupació del sector al Govern

Marco aborda amb el clúster ceràmic els efectes econòmics derivats del conflicte entre Rússia i Ucraïna
01/03/2022 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha reunit hui amb el president de l’Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (Ascer), Vicente Nomdedeu, i amb la responsable de Promoció Exterior de l’associació, Mireia Llinares, per a conéixer de primera mà els efectes que l’atac de Rússia a Ucraïna pot tindre en el clúster ceràmic.

En aquest sentit, Marco ha escoltat les dificultats i necessitats que se li planteja al sector a curt i mitjà termini arran del conflicte i s’ha compromés a traslladar-les en la mesura que siga possible a les autoritats competents en matèria d’indústria i transmetre’ls la preocupació del clúster ceràmic. “El clúster ceràmic és fonamental per a l’economia de tota la província i per això des de l’Ajuntament de Castelló els hem escoltat en aquests moments complicats i traslladarem la seua preocupació al Govern amb l’objectiu que es puga minimitzar l’impacte d’aquest conflicte en l’economia castellonenca”, ha explicat l’alcaldessa de Castelló.

Col·laboració i suport a Aniukcas

D’altra banda, l’alcaldessa també ha mantingut aquest matí una trobada amb representants de l’Associació de Xiquets Ucraïna-Castelló (Aniukcas), Ernesto Doménech, Verónica Renau i Alfonso Rubio, durant el qual han abordat la complexa situació dels xiquets i xiquetes a Ucraïna i de les seues famílies, així com la preocupació de les famílies acollidores castellonenques.

L’alcaldessa ha traslladat a l’Associació de Xiquets Ucraïna-Castelló el suport i la predisposició de l’Ajuntament per a col·laborar i ajudar en la mesura que siga possible i els ha explicat que després de l’atac s’ha activat la taula tècnica de Castelló Ciutat Refugi amb l’objectiu d’articular mecanismes de cooperació i catalogar els possibles recursos a mobilitzar per a ajudar al poble ucraïnés. “És prioritari posar en comú els recursos disponibles i estudiar vies de col·laboració de la mà del Govern i de la Generalitat i, des de la cobertura legal, atendre la població refugiada”, ha apuntat Marco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari