Marco aborda com a vicepresidenta de la Rimig el Congrés Iberoamericà de Municipalistes

L’alcaldessa participa en una reunió telemàtica per a l’organització de l’esdeveniment que tractarà la recuperació post covid

Marco aborda com a vicepresidenta de la Rimig el Congrés Iberoamericà de Municipalistes
06/11/2021 -

L’alcaldessa de Castelló i vicepresidenta de la Xarxa Iberoamericana de Municipis per la Igualtat de Gènere (Xarxa Rimig), Amparo Marco, participa en l’organització del XIII Congrés Iberoamericà de Municipalistes, que tindrà lloc al desembre en Orizaba (Mèxic). Una iniciativa convocada per la Unió Iberoamericana de Municipalistes (UIM), de la qual forma part la Rimig, que se centrarà en El rol del municipi en l’escenari post covid: recuperació econòmica, innovació i transparència en la gestió pública.

Marc, al costat de la presidenta de la Xarxa Rimig, Paola Flores, i altres representants de la UIM, ha abordat per videoconferència diferents aspectes del congrés, que té com a objectiu treballar de manera conjunta per a aconseguir impulsar una mirada local integral i transformadora a Iberoamèrica, sota el prisma dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i alineada amb l’Agenda 2030 i la Nova Agenda Urbana Mundial. “Aquest congrés de la UIM se centrarà en la recuperació econòmica post covid, en la innovació i la transformació digital i en la integritat i transparència, que són fonamentals en el moment actual que vivim”, ha explicat l’alcaldessa. En aquesta línia, Marco ha destacat el treball de la UIM “com a nexe d’unió entre les administracions locals d’Iberoamèrica i les persones que representem als ajuntaments”.

El XIII Congrés Iberoamericà de Municipalistes està dirigit als membres de la UIM, autoritats electes, personal directiu i tècnic, governs locals, regionals i les seues associacions, xarxes de cooperació, universitats, centres de formació i comunitat científica i tecnològica en general, associacions comunitàries i al sector empresarial. Els resultats seran recollits en una declaració final, que no sols expressarà el pensament col·lectiu dels municipalistes d’Iberoamèrica entorn del tema del congrés, sinó que també enunciarà línies concretes d’acció que constituiran un full de ruta comú orientat cap a un bon govern post pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari