Marco apel·la a la responsabilitat i demana extremar la precaució per a frenar la covid-19

Marco apel·la a la responsabilitat i demana extremar la precaució per a frenar la covid-19
15/08/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha realitzat aquest divendres una crida a la ciutadania perquè extreme la precaució, complisca amb totes les mesures de seguretat obligatòries i recomanades per les autoritats sanitàries i evite riscos innecessaris amb l’objectiu de contenir la propagació de la covid-19. Marco ha valorat com a positives les noves mesures anunciades pel Ministeri de Sanitat aquest divendres i les adoptades ahir per la Conselleria de Sanitat per ser necessàries davant els nous casos que s’estan donant en el territori nacional i en la Comunitat Valenciana.

“Estem en un punt vital en el qual vull fer una nova crida a la responsabilitat, en un moment en el qual és especialment important que continuem complint amb totes les mesures sanitàries i extremem la precaució, no podem permetre’ns fer passos cap endarrere”, ha manifestat Marco.

L’alcaldessa ha recordat que des de l’Ajuntament de Castelló s’ha estat seguint l’evolució de la pandèmia des del minut zero. Així, ha destacat que la ciutat va ser pionera en l’àmbit municipal en constituir la taula de seguiment i coordinació enfront del coronavirus res més conéixer, al febrer, el primer cas de covid-19 a la província. “Una taula que s’ha reunit de manera periòdica sempre que ha sigut necessari per a coordinar recursos i prendre mesures oportunes sobre la base de la situació epidemiològica”, ha dit.

En aquest sentit, l’alcaldessa va presidir la setmana passada una altra reunió d’aquesta taula de coordinació i seguiment per a analitzar la situació actual a la ciutat i les actuacions a dur a terme a nivell municipal davant els diferents escenaris.

Així mateix, la Policia Local de Castelló incrementarà la vigilància per a vetlar pel correcte compliment de totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. Cal recordar que en les últimes tres setmanes s’han imposat 271 denúncies per no portar la màscara o portar-la indegudament des de l’entrada en vigor de la Resolució de 17 de juliol de 2020 de la Conselleria de Sanitat que va dictar el seu ús obligatori en tot moment.
“Hem de saber gaudir de l’estiu, però amb responsabilitat individual i col·lectiva, perquè la lluita contra el coronavirus és de tots i de totes; i cadascun podem i hem de posar de la nostra part per a frenar-lo”, ha manifestat l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari