Marco apel·la a la responsabilitat per a celebrar un Nadal segur i afrontar un 2021 amb esperança

Marco apel·la a la responsabilitat per a celebrar un Nadal segur i afrontar un 2021 amb esperança
24/12/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha llançat un missatge a la ciutadania apel·lant a la responsabilitat i la prudència davant les festes nadalenques. Unes dates que arriben amb noves restriccions que busquen reduir el risc de contagi i protegir la salut. El tancament perimetral de la Comunitat, l’horari nocturn fins a les 23.00 hores o fins a les 00.00 hores, com a màxim, en la Nit de Nadal i la Nit de Cap d’Any, i la restricció a un màxim de sis persones en reunions familiars i socials. “Mesures necessàries per a contenir el virus en aquestes dates nadalenques i evitar un repunt en el nombre de casos”, ha assegurat l’alcaldessa. “Per a això, és absolutament necessària la col·laboració de totes i tots, perquè és Nadal, però un Nadal diferent. Limitem al màxim les nostres interaccions socials i familiars per a protegir la nostra salut i la de les persones que ens envolten”, ha dit.

“No hem d’abaixar la guàrdia. L’ús de la mascareta, la distància interpersonal o prioritzar espais oberts i ben ventilats són gestos senzills que marquen la diferència, que ens protegeixen. Fem un Nadal més segur, perquè això serà clau per a no haver de lamentar després conseqüències dramàtiques”, ha manifestat l’alcaldessa. “Enguany ha sigut dur per a totes i tots, però hem aprés una cosa molt important: hem aprés a valorar més que mai l’essencial”, ha reconegut la primera edila.

“Aquest 2020 ens ha embarcat en un viatge molt complicat. Des de l’Ajuntament de Castelló sabem que alguns de vosaltres heu perdut a éssers estimats, i totes i tots estem patint la pandèmia. Per això vull transmetre-us tot el nostre afecte”, ha apuntat. “Ha sigut un any molt complicat per a aquesta ciutat, per a aquesta comunitat i per a aquest país. Un any que ens agradaria oblidar, però en el qual també s’ha demostrat que la ciutadania de Castelló, com ha fet històricament, ha sabut remuntar aquesta situació i estar a l’altura de les circumstàncies”, ha insistit. Marco també ha posat l’accent “en els moments complicats que hem viscut, durant els quals des de l’Ajuntament hem sol·licitat el suport dels veïns i veïnes, i hem sigut capaces de seguir avant i d’afrontar aquestes festes de Nadal en les millors condicions possibles”. “Des de l’Ajuntament de Castelló volem continuar demanant comprensió davant les mesures que hem pres, que prenem i que prendrem. Tot ho fem pel bé de la ciutadania, pensant en l’interés general. Complim amb les mesures sanitàries perquè ningú baixe d’aquest tren i continuem junts i juntes aquest viatge”, ha assegurat.

“Vull felicitar el Nadal a totes i a tots, en nom de l’Ajuntament. Especialment, als xiquets i xiquetes, que són protagonistes en aquestes dates i als quals cal reconéixer molt especialment l’exemplaritat, la paciència i la comprensió amb la qual han afrontat un any tan complicat. Felicite el Nadal a tots i cadascun de vosaltres i amb l’esperança que el 2021 siga un any molt millor que el 2020”, ha conclòs l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari