L'alcaldessa i el tinent d'alcaldia del Grau seran consellers de PortCastelló

Marco valora les “perspectives futures d’expansió” del port, així com el seu “impuls econòmic per la ciutat”

L'alcaldessa i el tinent d'alcaldia del Grau seran consellers de PortCastelló
11/07/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el tinent d’alcalde del Grau, Rafa Simó, seran membres del Consell d’Administració del PortCastelló. L’alcaldessa continua en l’organigrama de l’Autoritat Portuària i li acompanya Simó, que assumeix el seu nou càrrec. Així, ho ha aprovat aquest matí la Junta de Govern Local en sessió ordinària, al costat d’altres dèsset nomenaments entre l’equip de l’Acord de Fadrell a fi de reorganitzar la representació del consistori en diverses entitats i organismes.

Pel que fa al PortCastelló, Marco ha manifestat la seua voluntat de continuar treballant en un òrgan que suposa un “referent i impuls econòmic per a la nostra ciutat”. Així mateix, ha reconegut la labor de l’Autoritat Portuària per “les seues perspectives futures d’expansió i gestió eficient”.

La Junta de Govern ha designat altres nomenaments dependents de l’Ajuntament en organismes lligats a l’economia. El primer tinent d’alcalde i regidor, David Donate, assumirà el seu càrrec com a representant en el Centre Europeu d’Empreses Innovadores CEEI-Castelló i la Comissió Tècnica d’Inspecció de l’Impost d’activitats Econòmiques.

En matèria social, el regidor de Benestar Social Jose Luis López formarà part del Consell Local de Creu Roja Espanyola a Castelló, de l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible, del Comité Permanent d’Ajuda Humanitària i d’Emergència, de l’Associació Fòrum de la Contractació Pública Socialment Responsable i, juntament amb la regidora Verónica Ruiz, de la Comissió d’Assistència Social Penitenciària. A més, l’alcaldessa també participa en aquest àmbit amb la seua designació com a representant en el Consell Social de la Universitat Jaume I i en el Fons Valencià per la Solidaritat.

Com a regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro s’incorpora en la Comunitat de Regants Vedat Arrosser i en el Sindicat de Regs. D’altra banda, Marco i la regidora d’Infraestructures Verdes, Isabel Granero, representaran al consistori en l’Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics.

Finalment, Marco també participarà en el Fòrum Espanyol per a la Prevenció i la Seguretat Urbana, mentre que el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, entrarà en la Comissió Territorial de Concerts Educatius; Rafa Simó en l’Associació Espanyola de Ciutats per la Pesca, en l’Associació Galp La Plana i, al costat de Verónica Ruiz, en la Comissió d’Espectacles i Activitats Recreatives de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari