Marco destaca el suport estratègic del Port en el desenvolupament econòmic i social de Castelló

L’alcaldessa aprofita el lliurament dels premis Faro per a agrair la col·laboració en l’organització d’Escala a Castelló

Marco destaca el suport estratègic del Port en el desenvolupament econòmic i social de Castelló
12/04/2019 -

Amb motiu del lliurament dels IV premis Faro del Port de Castelló, l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, ha volgut destacar el suport estratègic de PortCastelló en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat. En aquest sentit, Marco ha subratllat la col·laboració en l’organització d’Escala a Castelló, “un esdeveniment que va reunir l’any passat 75.000 persones i que es consolidarà com una de les iniciatives turístiques més decisives de Castelló”, ha afirmat.

Marco també ha ressaltat el paper del president del Port, Francisco Toledo, durant les negociacions i contactes que es van realitzar en la recent visita al Japó, en impulsar “un conveni de col·laboració en matèria mediambiental amb el port d’Ube, ciutat amb la qual ens hem germanat, perquè la unió fa la força”, ha explicat.

“Volem que Castelló continue treballant amb el Port, la Universitat i el sector empresarial per a convertir-nos en una ciutat competitiva i aconseguir reactivar l’economia per a generar ocupació”, ha remarcat l’alcaldessa, la qual ha incidit també en la importància d’organitzar uns premis que reconeguen el treball realitzat de persones o empreses del Port.

En aquesta edició s’incorporen dues noves categories, Igualtat i Cultura, que se sumen a les set categories ja existents: Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental i Compromís Social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari