Marco exposa la gestió dels fons europeus que transforma Castelló a Héctor Gómez

Marco exposa la gestió dels fons europeus que transforma Castelló a Héctor Gómez
20/04/2022 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha exposat hui la gestió dels fons europeus que està realitzant l’Ajuntament de Castelló al portaveu del Grup Socialista en el Congrés dels Diputats, Héctor Gómez, en una reunió mantinguda en el consistori. En la trobada, Marco ha traslladat els projectes europeus gestionats a través de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), amb un pressupost de 20,2 milions d’euros; els projectes singulars de les entitats locals que afavorisquen el pas a una economia baixa en carboni (IDAE), valorats en altres 20,3 milions d’euros; i els projectes internacionals en col·laboració públic-privada per a fomentar solucions basades en la naturalesa, sostenibilitat i diversitat urbana, amb un valor estimat de 680.000 euros. A més, en la reunió, en la qual també han participat el portaveu de l’equip de govern i regidor d’Urbanisme, José Luis López, i la diputada nacional Susana Ros, s’han abordat els projectes sol·licitats en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Next Generation, valorats en 40,5 milions.

“Castelló és exemple de gestió i captació de fons europeus i estem treballant en projectes valorats en més de 40 milions d’euros, a través de l’estratègia Edusi i els fons Feder, als quals se sumarà la inversió que puguem captar a través dels Next Generation”, ha destacat l’alcaldessa. “Estem transformant i millorant Castelló de la mà d’Europa, generant oportunitats i impulsant iniciatives que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, ha ressaltat Marco. “Estem impulsant projectes innovadors i sostenibles, i materialitzant diferents accions d’impacte social, mediambiental, urbanístic i tecnològic”, ha indicat.

“Vull felicitar l’alcaldessa de Castelló pel seu treball al capdavant d’un consistori que és referència en tot el país en la captació i execució dels fons europeus. Des del Congrés dels Diputats treballem perquè, amb el Govern Central, i també amb els ajuntaments, les comunitats autònomes impulsem l’economia i l’ocupació com fem en els últims mesos”, ha explicat Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari