Marco felicita el CEE Castell Vell pels seus deu anys "obrint portes per a poder avançar"

Marco felicita el CEE Castell Vell pels seus deu anys "obrint portes per a poder avançar"
28/02/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat aquest divendres en l’obertura de les jornades sobre inclusió laboral que el Col·legi d’Educació Especial (CEE) Castell Vell ha organitzat amb motiu de la celebració del seu desé aniversari. L’alcaldessa ha agraït el treball que es realitza en aquest centre des que va entrar en funcionament fa deu anys a favor de la integració i per a facilitar oportunitats a les persones amb diversitat funcional.

“És important i crucial donar visibilitat i actes com el de hui posen en valor el compromís de l’Ajuntament amb els qui necessiten l’ajuda de la societat per a integrar-se i desenvolupar-se”, ha indicat l’alcaldessa. Marco ha agraït la labor dels responsables del CEE Castell Vell per “obrir portes per a poder avançar”. “L’important és obrir portes i oferir oportunitats formatives i laborals, les administracions públiques som ací per a avançar”, ha apuntat.

L’alcaldessa de Castelló ha obert la Jornada sobre Inclusió Laboral al costat de la vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta. En ella, s’han intercanviat experiències d’integració laboral amb casos reals i s’han realitzat diverses ponències sobre iniciatives de l’administració per a fomentar la contractació.

En aquest sentit, Marco ha destacat que l’Ajuntament estarà sempre del costat de la inclusió i per a brindar l’ajuda necessària “per a tirar avant el treball solidari que es realitza en el CEE Castell Vell” a favor de la inserció de persones amb diversitat funcional. Per a això, ha indicat, el consistori continuarà secundant totes les iniciatives que ajuden les persones a desenvolupar-se personal i professionalment, a formar part de la societat com a membres actius i a col·laborar per a fer una ciutat més amigable, inclusiva i integradora en la qual siga possible viure millor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari