Marco ofereix el seu suport al sector pesquer a través de la Comissió de Confraries de la Comunitat Valenciana

arxiu

Marco ofereix el seu suport al sector pesquer a través de la Comissió de Confraries de la Comunitat Valenciana
26/05/2021 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha donat el seu suport a la Comissió interfederativa de Confraries de Pescadors de la Comunitat Valenciana (Coincopesca CV), expressant el seu suport a la pesca d’arrossegament al Mediterrani, en línia amb les reivindicacions del sector després de l’aplicació de les mesures del Pla de Gestió Plurianual adoptat per la Unió Europea.

Marco ha participat en una iniciativa de suport al sector al costat d’altres deu alcaldes i alcaldesses de municipis costaners de la Comunitat, durant el qual ha destacat la pesca “com un sector essencial per a Castelló i per al conjunt de la Comunitat Valenciana, que genera ocupació i benestar a moltes famílies”. Per això, “la Unió Europea ha de ser sensible amb la pesca valenciana, perquè és respectuosa amb el medi ambient, ha practicat la pesca controlada i ha renovat la flota. Els pescadors i les pescadores han complit amb totes les exigències que se’ls han plantejat”, ha apuntat.

En la mateixa línia, l’alcaldessa ha apel·lat a la Unió Europea a “abordar els canvis des del consens i el diàleg”. “Des de l’Ajuntament de Castelló hem defensat sempre la pesca i el continuarem fent”, ha insistit Marco. “Estem al costat del sector en aquesta reivindicació, perquè no es poden reduir les captures de manera dràstica, ja que es posaria en risc al sector pesquer”, ha reiterat la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari