Marco demana unitat i força a institucions, empreses i ciutadania en la reivindicació pel Corredor Mediterrani

L’alcaldessa ha destacat el projecte de l’estació intermodal per a impulsar l’activitat portuària i el desenvolupament econòmic

la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco en la rueda de prensa del Corredor Mediterrani

Marco demana unitat i força a institucions, empreses i ciutadania en la reivindicació pel Corredor Mediterrani
04/07/2019 -

“Hui demane unitat i força per a aconseguir fer realitat el Corredor Mediterrani”, així ha reivindicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, que hi haja més cohesió entre les institucions públiques, el sector empresarial i la ciutadania per a impulsar aquest projecte. Marco ha sigut l’encarregada de donar la benvinguda als ponents de la taula redona “Els Ports de l’arc Mediterrani i les connexions ferroviàries a els seus hinterlands”, en el qual s’han tractat temes estratègics sobre la realitat portuària.

Marco ha recalcat la posició “unànime i més enllà de sigles polítiques” dels ajuntaments a l’hora d’exigir el Corredor Mediterrani i ha subratllat sobretot el paper de Castelló en defensar-lo “com una infraestructura estratègica i projecte de ciutat, comunitat i país”. La primera edil veu imprescindible comptar amb aquest tipus d’infraestructures que “ajuden les nostres empreses a competir en millors condicions amb els seus rivals en altres països”.

En eixe sentit, Marco destaca que el consistori castellonenc “continuarà complint amb les sues obligacions” referint-se a la finalització de la tramitació del nou Pla General i la construcció de l’estació intermodal de mercaderies, la qual “ha de ser una realitat com més prompte millor per a impulsar l’activitat portuària i generar més oportunitats de desenvolupament econòmic”. En definitiva, Marco ha assegurat que des de l’ajuntament treballaran per a connectar el port amb el corredor ferroviari i “obrir Castelló al món”.

Finalment, l’alcaldessa ha reconegut la labor de l’Autoritat Portuària per les seues perspectives futures d’expansió i la seua “gestió eficient”. Encara així, ha recordat que el port necessita una connexió ferroviària que el puga unir de nord a sud amb destinacions econòmiques cap als quals es puga dirigir la producció industrial i agrícola. En aquest sentit, ha insistit que des del consistori “mantindran sempre viva l’exigència del Corredor Mediterrani”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari