Marco agraeix la distinció de Qualitur que certifica l'excel·lència de les tres platges de Castelló

Castelló acull el lliurament de les banderes Qualitur 2019 que reconeixen els serveis de les platges en 37 municipis de la província

la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco agradece el distintivo de calidad

Marco agraeix la distinció de Qualitur que certifica l'excel·lència de les tres platges de Castelló
09/07/2019 -

Un any més, el distintiu Qualitur oneja en les tres platges de Castelló. La neteja de les seues aigües i arena, els serveis higiènics i zones d’esplai i oci, la qualitat del medi ambient i els avanços en accessibilitat són una mostra del treball cap a un model sostenible i intel·ligent de platges. Així ho ha assenyalat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en el lliurament de banderes Qualitur que realitza l’Agència Valenciana de Turisme. Un acte que pren Castelló com a seu i al qual han acudit els 37 municipis de la província guardonats.

El Centre de Turisme de Castelló ha acollit l’esdeveniment que ha comptat amb la intervenció de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el president de la Generalitat, Ximo Puig i el Secretari Autonòmic de Turisme i president de l’AVT, Francesc Colomer. Per part seua, Marco ha valorat l’aval que suposa aquest guardó “a l’esforç que estem fent des de l’Ajuntament per la sensibilitat i cura del nostre litoral”. Un treball que es reflecteix a través de “el nostre model turístic de desenvolupament integrat i sostenible”, ha afegit l’alcaldessa.

Es tracta d’un pla basat en el respecte de les cultures locals, la protecció del medi ambient i la biodiversitat, la mobilitat i connectivitat amb el mar i la vinculació de la costa amb el Port, així com la integració de les iniciatives locals i regionals.

En definitiva, Castelló compta amb 4.500 metres de costa que conformen El Serradal, platja natural d’especial protecció, i les platges urbanes El Gurugú i La Pineda. Totes elles renoven la bandera Qualitur gràcies a l’àmplia oferta de serveis que presten, com la zona canina, punts de wifi gratuït, accés per a persones amb alguna discapacitat, condícies públiques, dutxes, punts bebé, serveis de neteja, vigilància a través del personal de socorrisme i de la Policia Local, biblioteques del mar, punts d’informació, zones esportives i de jocs, ombrel·les i hamaques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari