Marco posa en valor la col·laboració amb Sanitat en el nou punt de vacunació en la Pèrgola

Marco posa en valor la col·laboració amb Sanitat en el nou punt de vacunació en la Pèrgola
22/12/2021 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat hui el nou punt de vacunació que es posarà en funcionament a la ciutat en el recinte de la Pèrgola del parc Ribalta, acompanyada del director territorial de Sanitat, Edelmiro Sebastián; el director de Salut Pública a Castelló, Carles Escrig; el gerent del Departament de Salut de Castelló, Ricardo Tosca; i la directora d’Infermeria d’Atenció Primària, Inmaculada Fabregat.

“Hui s’obri el punt de vacunació de la Pèrgola amb l’objectiu d’agilitar la immunització dels nostres veïns i veïnes, combinant jornades amb i sense cita prèvia per a arribar al màxim nombre de persones possible”, ha assegurat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Apel·le de nou a la responsabilitat en el compliment de les mesures anticovid i insistisc en la importància de la vacunació per a superar la pandèmia”, ha destacat Marco.

La Pèrgola és un nou espai que substitueix al punt de vacunació sense cita prèvia situat en les últimes setmanes en el centre comercial Salera, que en aquest cas permetrà combinar jornades sense cita prèvia amb jornades amb cita prèvia per a aquelles persones que es vagen incloent en les diferents fases de l’estratègia de vacunació. Així, els dies 22, 23 i 30 de desembre, seran jornades de vacunació sense cita prèvia, dirigides a primeres i segones dosis. Els dies 27, 28 i 29 de desembre es vacunarà a través de cita prèvia a aquelles persones que hagen rebut un SMS citant-los. L’horari de vacunació en la Pèrgola serà de 16.00 a 22.00 hores.

L’Ajuntament de Castelló ha cedit l’espai municipal de la Pèrgola i l’ha condicionat per al desenvolupament òptim de les vacunacions, de manera que reforça la col·laboració que des de l’inici de l’emergència sanitària ha mantingut amb el Departament de Salut de Castelló i l’Hospital General Universitari per a facilitar l’atenció a la ciutadania i la vacunació. En aquest sentit, cal recordar actuacions com l’activació d’un dispositiu de seguretat per al centre de vacunació massiva que es va instal·lar a l’Auditori i la posterior col·laboració amb el punt de vacunació sense cita de la Salera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari