Marco posa en valor la investigació en la protecció legal i la defensa del medi ambient

Marco posa en valor la investigació en la protecció legal i la defensa del medi ambient
16/10/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat hui en la clausura del congrés Protecció penal de la naturalesa i els béns culturals, celebrat a la Universitat Jaume I (UJI) en homenatge a la professora Elena Górriz Royo. Un acte en el qual ha intervingut també la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

“Agraïsc a la universitat de Castelló l’organització d’aquest congrés per dos motius fonamentals, pels seus continguts i perquè és un homenatge a la nostra volguda Elena Górriz, doctora en Dret per la universitat de Castelló. Una dona lluitadora, entregada de ple a la seua carrera, apassionada en els seus treballs de recerca, d’innovació i de docència”, ha ressaltat Marco en la seua intervenció. “Els continguts d’aquest congrés enriqueixen i són un pas més en la protecció legal i defensa del nostre medi ambient, de l’ordenació del territori i del nostre patrimoni històric. Protegir el medi ambient és una obligació de totes les societats, perquè els recursos naturals són el millor llegat de futur que podem deixar, i més en uns moments en els quals és urgent lluitar contra el canvi climàtic”, ha dit.

L’alcaldessa ha posat en valor el treball de Górriz, “que ha deixat un enorme buit en el món del coneixement, la investigació i l’ensenyament, a més d’un espai irreemplaçable en el si de la seua família i entre els seus amics, companys i alumnat de les universitats de Castelló i València”.

“Elena era una dona valenta, tenaç i entusiasta, amb un valuós coneixement com a experta en matèria de protecció penal del medi ambient. Agraïsc de nou des d’aquest congrés l’aportació acadèmica i humana d’Elena Górriz, així com de totes i tots els participants en aquesta trobada que converteix a la ciutat de Castelló en referent en la investigació en matèria de la tutela penal del medi ambient en els àmbits d’ordenació del territori, patrimoni cultural i recursos naturals”, ha conclòs l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari