Marco presenta el projecte de remodelació de Ferrandis Salvador davant el sector turístic

Marco presenta el projecte de remodelació de Ferrandis Salvador davant el sector turístic
03/05/2022 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presentat aquest dimarts el projecte de remodelació del passeig marítim de l’avinguda Ferrandis Salvaldor davant representants del sector turístic de la ciutat. Es tracta d’un dels projectes que el consistori preveu finançar amb fons europeus Next Generation a través de la convocatòria de 2022 del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí promoguda pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. L’actuació contempla l’ampliació de les zones cicle-per als vianants i altres actuacions per a l’impuls de l’activitat turística sostenible i saludable.

Marco ha explicat que es tracta d’un projecte que s’emmarca en el pla de sostenibilitat turística de Castelló i que contempla actuacions d’importància en el districte marítim. “El projecte de renovació del passeig marítim de Ferrandis Salvador persegueix la millora ambiental d’un dels espais més emblemàtics del Grau i la seua transformació en un espai més obert, amb més zones per als vianants per a l’ús i gaudi de residents i turistes i, en definitiva, un espai destinat a un oci i turisme sostenible i saludable”, ha indicat.

“Es tracta d’una proposta dirigida a impulsar l’activitat turística de la zona al mateix temps que continuem avançant cap a un model de ciutat amb mobilitat més sostenible”, ha apuntat.

L’alcaldessa ha mantingut una trobada amb representants del sector turístic entre els quals es troben membres de l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme (Ashotur), empresaris hotelers i empreses turístiques, entre altres, en una reunió a la qual també ha assistit la regidora de Turisme, Pilar Escuder.

El projecte de remodelació d’aquesta avinguda, en el tram comprés entre el camí La Plana i el camí La Ratlla, comptarà amb aportacions del Consell Social de la Ciutat. Recentment, s’ha fet arribar als membres del màxim òrgan de participació ciutadana de Castelló una enquesta per a definir els nous projectes que s’executaran amb fons europeus entre els quals està el del passeig marítim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari