Marco projecta més línies de suport a autònoms, pimes i emprenedoria a Castelló

L’alcaldessa aposta pel talent innovador de Castelló com la base de la creació empresarial i la generació d’ocupació

Marco projecta més línies de suport a autònoms, pimes i emprenedoria a Castelló
10/07/2019 -

L’impuls a la creació i consolidació d’empreses serà un dels pilars clau de les polítiques municipals de l’Acord de Fadrell. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que durant aquest mandat es potenciaran les línies de suport a autònoms, pimes i emprenedoria. “Volem fomentar la creació de nous negocis que generen ocupació i ajudar a consolidar els que ja es troben en marxa amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament econòmic i social“, ha subratllat Marco, que també ha insistit que el període 2019-2023 afermarà les mesures del segon Pla Estratègic d’Ocupació.

En aquest sentit, durant l’any passat es va invertir un total de 457.500 euros en 6 línies de subvencions destinades a afavorir la creació de projectes empresarials i la consolidació d’empreses. En concret, 58 empreses es van beneficiar d’aquestes iniciatives impulsades a través del servei d’emprenedoria de la plataforma municipal Castelló Crea. “Continuem treballant en la mateixa direcció perquè cada vegada siguen més les persones que es beneficien d’aquests incentius que es promouen des del consistori”, ha explicat l’alcaldessa.

En l’àmbit de l’economia social es preveuen accions que afavorisquen el compromís amb el desenvolupament local, la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, la cohesió social, la inserció de persones en risc d’exclusió, la generació d’ocupació estable i de la qualitat, la conciliació de la vida personal, familiar i laboral. Marco ha ressaltat la voluntat de l’equip de govern de centrar les polítiques municipals d’ocupació en aquell sector de la societat més desfavorit i en el retorn del talent a Castelló.

De la mateixa manera l’alcaldessa ha destacat qüestions com el Fòrum Espanya-el Japó que se celebrarà al novembre, la distinció de Castelló com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, així com la captació de 35 milions de fons europeus com a oportunitats de promoció econòmica, generació d’ocupació i de difusió de la ‘marca Castelló’ en el món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari