Marco reconeix la labor dels sanitaris davant la covid en la nova seu del Col·legi de Metges

L’alcaldessa destaca la col·laboració de l’Ajuntament per a millorar la qualitat assistencial dels veïns i veïnes de Castelló

Marco reconeix la labor dels sanitaris davant la covid en la nova seu del Col·legi de Metges
16/06/2021 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha assistit a l’acte d’inauguració de la nova seu del Col·legi de Metges de Castelló, en el qual ha intervingut al costat del president del Col·legi de Metges de Castelló, José María Breva; el president del Consell General del Col·legi Oficial de Metges, Tomás Cobo; la presidenta del Consell Autonòmic CMV, Mercedes Hurtado; i el president de la Diputació de Castelló, José Martí.

En la seua intervenció, Marco ha traslladat, en nom de l’Ajuntament i de la corporació municipal, la gratitud i el reconeixement als metges per la seua labor essencial durant la pandèmia. “Els metges, i tot el personal sanitari, són un exemple per a tota la societat pel seu sacrifici, el seu esforç i la seua vocació de servei en aquests durs mesos de pandèmia, en la qual s’ha evidenciat que la sanitat pública és un pilar fonamental del benestar ciutadà”, ha assegurat.

Així mateix, l’alcaldessa ha ressaltat que “el govern municipal té molt clara la importància de la col·laboració institucional per a millorar la qualitat assistencial dels veïns i veïnes, i propiciar també les millors condicions possibles per al desenvolupament de l’activitat sanitària”. En aquesta línia, ha recordat que “l’Ajuntament ha col·laborat estretament amb el departament de Salut i l’Hospital General per a facilitar, en un primer moment, la instal·lació de l’hospital de campanya; i ja en aquesta última etapa, el dispositiu de seguretat per al centre de vacunació massiva”.

A més, ha posat l’accent que el Col·legi de Metges i el sector sanitari en general “té a l’Ajuntament un aliat per a reivindicar tot allò que millore la situació de la sanitat i dels seus professionals”. En aquest sentit, cal recordar algunes de les accions impulsades des de l’administració municipal per a millorar l’atenció sanitària, com és la col·laboració amb Conselleria en el centre sanitari del Raval Universitari que serà una realitat en breu, la reforma d’un edifici en el grup Benadressa per a instal·lar un consultori mèdic auxiliar o una declaració institucional que va demà a ple per a sol·licitar la creació d’una unitat de trasplantaments a la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari