Marco reformarà la Pèrgola per a convertir-la en un espai polifuncional

La candidata socialista emmarca aquesta actuació dins d’una iniciativa global per a potenciar el parc Ribalta iniciada amb la recuperació de la cafeteria

Marco reformarà la Pèrgola per a convertir-la en un espai polifuncional
24/05/2019 -

“Reformarem la Pèrgola per a convertir-la en un espai polifuncional, al servei de la ciutadania i que contribuïsca a revitalitzar un espai emblemàtic com el parc Ribalta”. Així ho ha pronunciat hui la candidata socialista Amparo Marco qui ha insistit que “hem de potenciar el centre de Castelló, que ens servisca com a motor per a dinamitzar altres zones i contribuïsca a impulsar el pulmó verd de la nostra ciutat”.

Marco ha explicat que la reforma de la Pèrgola “permetrà disposar d’un nou espai municipal, amb caràcter multiusos, que s’adapte a les necessitats de la ciutadania i augmenta les possibilitats d’acollir esdeveniments que ajuden a promocionar Castelló”. La candidata socialista a l’alcaldia de Castelló ha subratllat que “un espai tan emblemàtic com el parc Ribalta ha viscut massa anys ignorat i ara toca continuar invertint per a fer-lo valdre”. Per a la seua remodelació, Marco ha anunciat que se sol·licitaran fons europeus.

En aquest sentit, ha recordat que durant aquest manat s’han realitzat inversions per a millorar el patrimoni arbori, millorar el drenatge de l’aigua i, sobretot, s’ha rehabilitat el colomar i l’antic pou per a situar banys i reobrir un servei de cafeteria que “està ajudant a recuperar la reputació social del parc Ribalta”.

Per això, el programa electoral socialista contempla la rehabilitació d’un espai amb un emplaçament estratègic amb la intenció que puga albergar tota classe d’esdeveniments i ampliar així l’oferta d’activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament. “L’estat actual limita el seu ús i considerem que un edifici com aquest, en un parc com el Ribalta i amb un emplaçament urbà estratègic no pot desaprofitar tot el potencial per a dinamitzar encara més la ciutat de Castelló, augmentar les possibilitats d’organitzar fires o actes institucionals”, ha defensat Amparo Marco.

La reforma de la Pèrgola s’emmarca dins del bloc de mesures corresponents a la ‘Ciutat de la Prosperitat’, que aposta per l’ocupació, la renovació, les infraestructures i l’energia. El programa electoral del PSPV-PSOE, amb un total de 180 mesures, és l’únic que encaixa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU i s’estructura en cinc àmbits diferenciats per a continuar transformant Castelló: la ‘Ciutat de les Persones’, la ‘Ciutat Educadora’, la ‘Ciutat de la Prosperitat’, la ‘Ciutat Sostenible’ i la ‘Ciutat dels Drets’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari