Marco reitera la necessitat que el CICU es mantinga a Castelló

Marco reitera la necessitat que el CICU es mantinga a Castelló
09/11/2021 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha reiterat la necessitat que el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) es mantinga a Castelló. Així li ho ha traslladat al personal que treballa en el centre amb el qual s’ha reunit recentment, i aquesta setmana ha sol·licitat una reunió amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a abordar l’assumpte.

Cal recordar que el ple de l’Ajuntament de Castelló, en la seua sessió del passat 27 d’abril, va aprovar per unanimitat una declaració institucional de rebuig a l’eventual tancament del CICU, instant a la Generalitat a revocar la decisió de regular el funcionament del sistema d’Urgències i Emergències de la Comunitat, i a crear noves condicions per a la prestació del servei, així com el manteniment del centre que presta assistència a les comarques de Castelló.

“Reitere de nou la necessitat que el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències es mantinga a Castelló, ateses les reivindicacions del personal i al treball del CICU en aquesta província des de 1998, contribuint a donar una resposta eficaç davant les emergències sanitàries”, ha explicat Marco. “Ho aprovem en ple a l’abril i ara he sol·licitat una reunió amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a abordar l’assumpte”, ha assegurat l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari