Marco ressalta el rebuig «total i absolut» de Castelló al terrorisme en el 15 aniversari del 11M

L’Ajuntament de Castelló guarda un minut de silenci en record a les víctimes de l’atemptat jihadista que va colpejar Espanya

Marco ressalta el rebuig «total i absolut» de Castelló al terrorisme en el 15 aniversari del 11M
13/03/2019 -

Fa quinze anys, el terrorisme jihadista va atacar a Espanya cobrant-se la vida de 192 persones i deixant més d’un miler de ferits. En honor a les víctimes, la Corporació municipal de l’Ajuntament de Castelló ha guardat un minut de silenci a les 11 hores, un acte que recorda el rebuig “total i absolut que sent la ciutat davant del terrorisme que busca acabar amb la democràcia, amb la llibertat i amb el benestar”, ha remarcat l’alcaldessa Amparo Marco.

La primer edil ha titllat de “repugnant” qualsevol acte de violència i ha destacat que “hui és un dia per a recordar que cal estar previnguts davant el terrorisme, de manera que hem d’estar unides i units enfront d’aquesta xacra”. Així mateix, Marco ha posat en valor el paper que juguen la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Comissió de Seguretat i Convivència Ciutadana en la lluita contra el terrorisme jihadista.

Al marge de la prevenció, Marco també ha destacat el treball realitzat per la Mesa Interreligiosa de Castelló. La regidoria de Benestar Social, Dependència i Joventut ha anat donant continuïtat i sentit a aquest fòrum a través d’una sèrie d’accions que van ser premiades en 2016 en el primer Concurs de Bones Pràctiques Locals en Gestió de la Diversitat Religiosa.

En definitiva, “Castelló diu un no rotund davant qualsevol tipus de terrorisme, ja siga jihadista o masclista, perquè el terror atenta contra tot principi d’humanitat”, ha assenyalat l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari