Marco ressalta la capacitat del Acord de Fadrell per a impulsar l'economia i la innovació i generar ocupació

L’alcaldessa de Castelló ressalta els grans objectius econòmics per al nou mandat

Marco resalta la capacidad del Acuerdo de Fadrell para impulsar la economía y la innovación y generar ocupación.

Marco ressalta la capacitat del Acord de Fadrell per a impulsar l'economia i la innovació i generar ocupació
01/07/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ressalta la capacitat del Acord de Fadrell per a impulsar l’economia local i ajudar la generació d’ocupació, el gran repte de la capital de la Plana en el període 2019-2023. “El desenvolupament econòmic ha de ser un element central per a aconseguir un major benestar col·lectiu i el Govern municipal s’esforçarà per a continuar avançant en les polítiques de suport a la iniciativa ciutadana que vaja en aqueixa línia”, apunta.

Marco ressalta aspectes del programa de govern que busquen aqueix objectiu com l’estratègia municipal d’I+D+i que s’impulsarà per a aprofitar el reconeixement de Castelló com a Ciudad de la Ciencia y la Innovación atorgat fa unes setmanes. En la mateixa línia està el pla Castelló Smart City, que proposa passos cap a una economia que s’anticipe als canvis i facilite el desenvolupament de nous models econòmics i productius.

El programa de govern incorpora la creació i reforç de línies de suport a la iniciativa empresarial d’autònoms, emprenedoria i pimes, així com l’establiment d’incentius municipals a la creació d’empreses d’economia social i ambiental. “Castelló és una ciutat amb un potencial humà extraordinari i un enorme talent social, que necessita aflorar. Des de l’Ajuntament col·laborarem en aqueixa tasca”, apunta.

En l’àmbit de l’economia social s’inclourien accions que afavorisquen el compromís amb el desenvolupament local, la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, la cohesió social, la inserció de persones en risc d’exclusió social, la generació d’ocupació estable i de qualitat, la conciliació de la vida personal, familiar i laboral i la sostenibilitat.

A més, l’alcaldessa ratifica la seua confiança en el Foro España-Japón, una trobada diplomàtica d’alt nivell que acollirà la ciutat de Castelló al novembre i que s’aprofitarà com a palanca de promoció econòmica, impuls del comerç exterior i generació d’ocupació. “És una finestra d’oportunitat per a dir-li al món que Castelló és una ciutat gran que aspira a convertir-se en una gran ciutat”, afirma.

Entre les mesures de promoció econòmica, destaca l’aprovació i desenvolupament del segon Plan Estratégico de Empleo, en el qual es contempla la creació d’itineraris d’ocupació per a col·lectius vulnerables i programes de formació a la carta per a atendre necessitats de les empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari