Marco destaca "la importància" del treball dels auxiliars de platja en un segon estiu de pandèmia

L’alcaldessa es reuneix amb l’equip que està treballant des d’el mes de juny passat en el Gurugú, el Pinar i el Serradal

Marco destaca "la importància" del treball dels auxiliars de platja en un segon estiu de pandèmia
19/08/2021 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha reunit hui amb els auxiliars de platja contractats a través del programa Platges Segures 2021 que estan realitzant labors informatives en el Gurugú, el Pinar i el Serradal. Un equip de joves que tenen entre les seues funcions vetlar pel compliment de les mesures sanitàries per a contindre la covid-19, així com col·laborar amb la Policia Local, els serveis de turisme i els de socorrisme, vigilància i seguretat.

Marco ha destacat “la importància del treball del personal auxiliar en un segon estiu de pandèmia durant el qual s’han de continuar complint les mesures de prevenció davant el coronavirus” i ha posat en valor les seues tasques “per a informar i orientar a les persones usuàries de les platges, no sols en matèria covid, sinó en altres d’ajuda o col·laboració amb turisme, socorrisme, vigilància i seguretat”.

El programa, que se subvenciona amb fons municipals i autonòmics, ha permés incorporar durant tres mesos a 17 joves menors de 30 anys en situació de desocupació. “Aquesta iniciativa ens ajuda a donar una oportunitat laboral als joves, que estan prestant serveis d’interés general, consistents en labors d’informació i suport a la població a les platges de Castelló”, ha ressaltat l’alcaldessa.

El personal es va incorporar a les platges de Castelló el passat mes de juny, després que s’aprovara el programa de la campanya Platges Segures 2021, que es desenvolupa per segon any consecutiu en l’àmbit autonòmic com a reforç als ajuntaments en labors informatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari