Marco visita el Palau de Congressos i supervisa el dispositiu especial de seguretat per la vacunació massiva

Marco visita el Palau de Congressos i supervisa el dispositiu especial de seguretat per la vacunació massiva
19/04/2021 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha estat aquest matí a l’Auditori i Palau de Congressos, on ha començat la vacunació massiva de la població davant la covid-19. “Des de l’Ajuntament hem treballat i col·laborat en tot moment amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a facilitar el desenvolupament de la vacunació”, ha ressaltat Marco. En aquest sentit, l’alcaldessa ha posat l’accent “en el dispositiu de seguretat i control d’accessos per a evitar possibles aglomeracions, en el qual participa tant Policia Local com Protecció Civil, així com en el servei especial d’autobús, amb reforç en dues línies, amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’arribada fins a l’auditori”.

Així, l’Ajuntament de Castelló ha desplegat hui un operatiu especial en els voltants de l’auditori, amb Policia Local i Protecció Civil en punts d’accés al punt de vacunació i en les entrades als aparcaments. A més, s’han senyalitzat els punts d’entrada i eixida a la zona, tant en vehicle com a peu, i s’ha marcat un accés per als vianants, amb itinerari d’entrada i eixida. També s’han habilitat tres zones de pàrquing; dos per a la ciutadania i un altre per al personal sanitari.

Respecte al reforç del transport públic urbà, s’han reforçat les línies circulars amb eixida a l’Hospital General, que són la 8 i la 18. El reforç permet reduir la freqüència de pas habitual, de 30 a 15 minuts de dilluns a divendres; i de 60 a 30 minuts els dissabtes. La primera eixida és a les 7.00 hores i el reforç funcionarà fins a les 20.00 hores. Des de les 20.00 i fins a les 22.00 hores; la freqüència de pas serà de 30 minuts, de dilluns a divendres; i de 60 minuts els dissabtes, com habitualment. I els diumenges i festius es mantindran els horaris ordinaris sense canvis. Unes altres de les línies amb parades pròximes al punt de vacunació són l’L3 (Basílica del Lledó-Rotonda Hospital la Magdalena) i l’L11 (Rafalafena-Universitat Jaume I).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari