Martí destaca el potencial de l'escola de pilots de l'aeroport de Castelló i els anima a ser "ambaixadors de la província"

Martí destaca el potencial de l'escola de pilots de l'aeroport de Castelló i els anima a ser "ambaixadors de la província"
21/06/2021 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha animat als alumnes i alumnes que s’han format a l‘escola de pilots Panamedia de l’aeroport de Vilanova d’Alcolea a convertir-se en un futur en “ambaixadors i ambaixadores” de la província de Castelló, “una terra hospitalària, de gran potencial i amb vocació turística”.

Martí s’ha expressat així en la recepció aquest matí, en la seu del Consell a Castelló, als futurs pilots i pilotes, que també han visitat el Palau Provincial dins del ‘fam trip’ organitzat per a conéixer la província de la mà de la mà de Turisme Castelló, Aerocas i el Patronat Provincial de Turisme. Al costat de Martí han sigut presents el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la directora general de l’Aeroport, Blanca Marín, i la directora territorial de Presidència, Eva Redondo.

Per a José Martí, “la diversificació és una de les metes de qualsevol sector econòmic, d’aquí ve que per a l’aeroport poder comptar amb aquesta escola és obrir la porta a noves oportunitats per a la província”. El president de la Diputació, en aquest sentit, ha deixat clar que “la formació és clau” per a poder fer front a les exigències del mercat laboral, confiant en aquest sentit és que l’aeroport siga també un motor econòmic per a les comarques castellonenques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari