Més de 200 originals opten als Premis Ciutat de Castelló 2021

Més de 200 originals opten als Premis Ciutat de Castelló 2021
14/04/2021 -

Els diferents jurats dels Premis Ciutat de Castelló han iniciat la ronda de reunions de valoració per a triar les obres i les persones que seran distingides en aquesta edició. En total, s’han presentat 206 originals entre les categories de teatre, ciències experimentals i tecnologia, humanitats, infantil il·lustrada Tombatossals, excel·lència musical, per la pau i d’arts plàstiques.

“El gran prestigi que suposen els Premis Ciutat de Castelló es demostra any rere any amb la qualitat de les obres que concorren, motiu pel qual l’exigència dels jurats és també molt elevada”, ha valorat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. En la mateixa línia, Ruiz ha agraït la dedicació de “totes les i els artistes i investigadors i investigadores que han presentat els seus treballs a aquesta edició dels premis, malgrat les limitacions que ens ha portat la pandèmia”.

Cal destacar que en la categoria d’arts plàstiques s’han presentat 19 originals, mentres que la categoria de Teatre és la que més obres ha rebut, amb 171 propostes als Premis Ciutat de Castelló. El premi de narrativa infantil il·lustrada Tombatossals compta amb set creacions candidates, el premi Per la Pau ha rebut quatre propostes i en la disciplina d’humanitats i ciències experimentals i tecnologia es valoraran els dos treballs presentats. El guardó a l’excel·lència musical ha rebut una proposta.

Durant el mes de maig, els jurats dels Premis Ciutat de Castelló continuaran amb les reunions de valoració per a atorgar els guardons de la resta de categories. L’esdeveniment corresponent als lliurament dels guardons de 2021 està previst que se celebre al setembre, amb un acte que s’adaptarà a les condicions sanitàries del moment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari