Més de 700 persones visiten Castelló durant la Setmana Santa

Més de 700 persones visiten Castelló durant la Setmana Santa
07/04/2021 -

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha fet balanç de la Setmana Santa, amb més de 700 persones ateses en els punts d’informació turística de les platges i en les oficines de turisme de la ciutat; i el pàrquing d’autocaravanes de la platja del Pinar al 100% d’ocupació.

“Ha sigut una Setmana Santa especial, marcada per la covid-19 i les restriccions derivades de la pandèmia, en la qual hem llançat una campanya específica amb propostes com les rutes senderistes, per les ermites i de la ceràmica, per a poder gaudir dels recursos de Castelló de manera segura”, ha explicat la regidora i presidenta del Patronat de Turisme, Pilar Escuder.

Els punts d’informació turística del Pinar, del Gurugú i del Serradal, i el servei de biblioteca que també ofereixen, han atés 350 persones des de l’1 al 5 d’abril. En el cas de les Tourist Info permanents (de la plaça de l’Herba i de l’estació de trens), les persones ateses han sigut 360 persones. Quant a l’aparcament per a autocaravanes, des de l’últim cap de setmana de març, s’han registrat uns 340 vehicles, amb una estimació de 680 usuaris.

Quant a la pàgina web de turisme, www.castellonturismo.com, ha registrat des de principis d’any prop de 20.000 usuaris, dels quals 2.100 corresponen als cinc primers dies d’abril i més de 8.000 al mes de març. A més, les xarxes socials de turisme es consoliden com a canal d’informació; amb més de 17.000 seguidors en Facebook, prop de 8.500 seguidors en Twitter i altres prop de 4.000 en Instagram.

D’altra banda, en la part gastronòmica, la plataforma Gastrelló (gastrello.com), que s’ha activat recentment i en la qual es pot trobar informació de l’oferta gastronòmica de la ciutat, ja disposa de 42 restaurants adherits i més d’una trentena d’usuaris registrats, a més de 170 seguidors en Instagram.

Cal recordar que des del Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Castelló es va preparar per a aquesta Setmana Santa una campanya denominada ‘Castelló al teu aire’, amb propostes per a visitar la ciutat que permeten planificar un turisme de proximitat segur, per a veïns i visitants, que poden gaudir dels recursos que ofereix Castelló complint amb totes les mesures preventives i restriccions per a protegir la salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari