L'alumnat de Castelló li posa nom a la mascota del projecte 'Ningú sense la seua ració diària'

L'alumnat de Castelló li posa nom a la  mascota del projecte 'Ningú sense la seua ració diària'
30/06/2020 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló i la iniciativa ‘Ningú sense la seua ració diària’ de Foodration4all han clausurat el concurs “Posa-li nom a la nostra mascota”, amb el lliurament de premis a les millors idees. La iniciativa està destinada a alumnes de segon curs de primària dels centres públics, concertats, privats i d’educació especial de Castelló de la Plana.

L’edil de l’àrea, Francesc Mezquita, ha participat en l’acte de lliurament dels premis i ha reconegut “la gran creativitat que han demostrat els xiquets i les xiquetes de Castelló” amb les seues creacions. El regidor ha posat en valor “el projecte de Foodration4all per a fer possible que totes les persones tinguen les seues necessitats nutricionals cobertes i, alhora, evitar el desaprofitament d’aliments, amb un ús revolucionari de les noves tecnologies per a finalitats socials pel qual hem de felicitar els seus creadors”.

Per part seua, els responsables del projecte, Kilian Zaragozá i José Vicente Villaroig, han manifestat el seu agraïment per “la prominent participació dels alumnes i alumnes i implicació de tots els i les responsables dels diferents centres”.

El jurat, compost per representants de l’Ajuntament de Castelló i representants del projecte “Ningú Sense la seua ració diària”, ha seleccionat huit dibuixos guanyadors. FOODY, de Jaime Salvatierra, alumne del col·legi La Magdalena, ha resultat ser el guanyador del concurs i el destinatari del primer premi: una estada gratuïta durant una setmana en el campament anglés BeniEnglishCamp. Així mateix, HELP-Yde Nekane Oms Donderis del Ceip Gaeta Huguet, ha rebut el segon premi: una Tauleta Alcatel 1t, patrocinada per Àpex Grup Advocats. El guanyador del tercer premi ha sigut NADISAL de Marc Olcina, Ceip Gaeta Huguet, premiat amb un patinet patrocinat per Decathlon Castelló.

A més, el quart, cinqué, sisé, seté i huité lloc han sigut guardonats amb una jornada de vela i piragüisme, patrocinada pel Real Club Nàutic de Castelló. Per ordre, les següents propostes seleccionades han sigut ZESTIN, de Blanca Garrido (CEIP Juan G. Ripollés); YUMMY, d’Ainhoa Muñoz (Ceip Gaeta Huguet); MILSON RIURES, de Luís Mateo Martínez (Ceip Bernat Artola); BASPY, d’Olivia Peirats (Ceip Bisbe Climent) i KIPSY, de David Andrei Ciotea (Ceip Bernat Artola).

Cal recordar que la iniciativa Foodration4all té com a objectiu transformar digitalment el sistema de donació d’aliments amb tecnologies avançades, per a fer que les donacions siguen ràpides, àgils i transparents per a arribar a una major quantitat de persones, d’una forma controlada i eficient. ‘Ningú sense la seua ració diària’, ofereix, a més, experiències de realitat virtual com a incentiu per als donants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari