Les platges més tranquil·les i boniques de Castelló

Et presentem una selecció de les millors platges de la província de Castelló

@benicassim.es

Les platges més tranquil·les i boniques de Castelló
10/07/2019 -

(Actualitzat: 4 de juliol de 2022). Les millors platges de la Mar Mediterrània t’esperen a la província de Castelló amb un litoral d’uns 120 quilòmetres al llarg de la meravellosa Costa d’Azahar. Si t’estàs plantejant passar uns dies d’estiu en les millors platges, no esperes més i veuen a la costa de Castelló per les boniques i tranquil·les platges que té, t’enamoraran.

LES PLATGES DE CASTELLÓ DE LA PLANA

PLATJA DEL GURUGÚ

La podràs trobar en el centre de la mateixa ciutat, en concret en el districte marítim del Grau de Castelló, conegut per tots per ser la zona marítima més visitada de la ciutat. És una de les platges que més afluència de persones i turistes té en la temporada estival, però no podem dir que estiga excessivament massificada com ocorre en altres llocs. La seua atractiva zona recreativa està plena de bars, restaurants i espectaculars terrasses que animen la vida nocturna de la ciutat i dinamitzen també el popular ‘tardeo’ estiuenc a Castelló.

És una platja molt extensa que abasta tot el passeig marítim amb uns 140 metres d’ample i un 1km de longitud, la seua arena és fina i dorada, limita amb la mar i el Passeig Marítim. També connecta la carretera de Castelló i Benicàssim on podràs trobar tot tipus de serveis, especialment carril bici per a poder arribar sense cap problema.

@castellonvirtual

PLATJA DEL PINAR

La platja del Pinar és d’aigua tranquil·la i neta. És la que més s’aproxima al Grau de Castelló i es troba al Parc del Pinar, d’ací el seu nom. De les platges cèntriques de Castelló és la que té major afluència de visitants per la seua proximitat al nucli urbà.

En l’encant de la seua vegetació que embolica les zones més pròximes de la mar, al costat dels 1.750 metres de platja per 80 metres d’ample, resideixen les dunes litorals amb una gran exposició d’ocells i plantes autòctones.

Compta amb nombrosos serveis com: autobús, lavabos, dutxes, telèfon, lloguer d’hamaques, ombrel·les i pàrquing.

@castellonturismo.com

A més de les platges del Pinar i Gurugú, la capital de la Plana compta amb la del Serradal, una de les platges més naturals i protegides de la província. Compta amb una zona de protecció dunar on s’ha desenvolupat vegetació i en la qual nidifica el corriol. En aquest enllaç pots consultar com arribar a les tres platges de Castelló de la Plana.

LES PLATGES D’ORPESA

LA PLATJA DE MORRO DE GOS

Orpesa és, sens dubte, un dels principals destins de la Costa d’Azahar per la riquesa de les seues platges. Al costat de Benicàssim, cada any lidera el nombre de banderes blaves onejant a les seues platges.

En el cas de Morro de Gos, és una de les platges més importants de la localitat. La seua ubicació geogràfica es troba en una zona metropolitana. Limita al nord amb un total de 2.100 metres i una amplitud de 20 metres en una de les àrees més sol·licitades. Malgrat estar en una zona turística plena d’apartaments, és una platja molt tranquil·la en la qual podràs descansar i gaudir de la mar.

Posseeix un distintiu de Bandera blava des de 1997 amb instal·lacions i serveis que faran la teua estada el més còmoda possible, gràcies al fàcil accés a la platja des del carrer, a través del seu Passeig Marítim, i aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

@oropesadelmarturismo.com

PLATJA DE LA CONCHA

La Platja de la Concha pertany a la zona sud d’Orpesa i la seua peculiar forma de badia li permet protegir-se dels agents ambientals. La seua arena és fina d’un color daurat molt bonic que es projecta en els més de 850 metres de llarg amb uns 60 metres d’amplària.

La seua ocupació és una de les més altes de la província de Castelló a causa de la gran activitat turística que acull durant tot l’any com a destinació ideal de vacances per a famílies que desitgen gaudir del sol i la platja del Mediterrani. Disposa de tota mena de comoditats i es realitzen diverses activitats gratuïtes a l’aire lliure com a ioga o tai-chi.

@oropesadelmarturismo.com

LES MILLORS PLATGES DE BENICÀSSIM

LA PLATJA D’HELIÒPOLIS

La platja d’Heliòpolis es troba en el gran Passeig Marítim de Benicàssim en l’enclavament entre la mar i la muntanya que la fa especial i perfecta per a viure durant tot l’any. En ella, trobaràs la Biblioteca de la Mar, carril bici que comunica amb Castelló i activitats que es realitzen en plena expansió de l’estiu com a gimnàstica a la platja o animació turística en les zones recreatives i lúdiques.

Té la Bandera blava de les Mars d’Europa i podem afirmar que les seues aigües són netes i clares. Així com l’arena blanca que li dona la seua bellesa personal.

@lasplayas.net

ELS TERRERS

Els Terrers és un dels racons que no et pots perdre si vas a Benicàssim perquè és una de les platges que més t’agradarà, ja que engloba l’oci i el descans. Està situada en una zona turística d’apartaments. La gran amplària de la platja et permetrà passar un bon dia de platja en la costa de Benicàssim sota les seues característiques palmeres.

@tuscasasrurales.com

VORAMAR

Per a moltes parelles, Voramar és un destí imprescindible a l’estiu en ser considerat el lloc més romàntic de la costa mediterrània. I és que a més de ser una platja preciosa, ofereix les millors vistes a les tradicionals viles de finals del segle XIX i principis del segle XX, construccions molt especials que, juntament amb els seus jardins, poden contemplar-se passejant.

PLATGES DE Benicarló

PLATJA DEL CARACOLA

Una altra de les localitats amb les millors platges de Castelló és Benicarló. La seua platja més gran és la de la Caracola, amb 800 metres d’arena fina. Malgrat la seua llargària, s’allunya de la massificació i és una gran oportunitat per a relaxar-se o per a practicar esports nàutics. Compta amb zona d’aparcament, dutxes, xiringuitos, connexió amb transport públic i és accessible.

PLATJA DEL MORRONGO

En la llista no podia faltar la platja més emblemàtica benicarlanda: la del Morrongo. Es troba al costat del port pesquer i esportiu, per la qual cosa és ideal per al turisme familiar, ja que a més concentra hotels, restaurants, bars i cafeteries. És una platja accessible i compta també amb zona d’aparcament, dutxes, llavapeus i servei de socorrisme, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari