El Mercat Central de Castelló fusiona gastronomia i música

Aquest dissabte se celebra l’Orquestra del Sabor’, una experiència per a degustar productes amb els cinc sentits

El Mercat Central de Castelló fusiona gastronomia i música

El Mercat Central de Castelló fusionarà gastronomia i música aquest dissabte, 10 de juny, amb ‘L’Orquestra del Sabor’, una experiència que convida els comensals a degustar productes agroalimentaris cooperatius amb els cinc sentits.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Mestres del Sabor, un projecte que té com a objectiu donar a conéixer els productes cooperatius de qualitat de la Comunitat Valenciana impulsat per la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la conselleria d’Agricultura.

En aquest sentit, l”Orquestra del Sabor’ fa parada en la seua ruta en el Mercat Central de Castelló de la Plana el dissabte de 10.00 a 14.00 hores amb aquesta experiència gastronòmica nova. I és que uneix música i gastronomia per a mostrar que cada procés, des del cultiu en el camp fins a la cuina o l’acció de menjar, té ritmes, tempos i harmonia. Les persones que participen podran tocar música a través dels productes agroalimentaris que proposen Mestres del Sabor.

L’experiència combina tecnologia, música i gastronomia, per a fer dels productes gurmets cooperatius (entre ells olis, vins, arròs, mel, fruites, verdures…) instruments reals d’una orquestra del sabor capaç de crear i interpretar música en directe en col·laboració amb la ciutadania que compra en els mercats de la Comunitat Valenciana, que podrà tocar música amb ells.

L”Orquestra del Sabor’, que al juny recorrerà mercats de tota la Comunitat Valenciana, oferirà així degustacions i tastos amb productes gurmet de diferents cooperatives que prometen sorprendre els paladars.

Sobre Mestres del Sabor

Mestres del Sabor naix l’octubre de 2022 i des de llavors duu a terme múltiples accions que posen en valor i donen a conéixer la singularitat i excel·lència dels productes agroalimentaris cooperatius de la Comunitat Valenciana que connecten innovació i tradició.

La marca compta amb la pàgina web, www.mestresdelsabor.com, on es pot trobar informació sobre productes cooperatius, fires gastronòmiques i dades de les cooperatives productores i els seus agricultors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari