Sant Mateu viatja al passat amb el seu tradicional Mercat Medieval

Els pròxims 12, 13 i 14 de juliol arriba el Mercat Medieval de Sant Mateu

facebook.com/visit-sant-mateu

Sant Mateu viatja al passat amb el seu tradicional Mercat Medieval
09/07/2019 -

El barri antic de la localitat de Sant Mateu recupera els seus orígens medievals, i fa un viatge en el temps amb la huitena edició del seu ja tradicional Mercat Medieval. Així, els pròxims 12, 13 i 14 de juliol, Sant Mateu Medieval torna amb una infinitat de novetats.

L’entorn de la Plaça Major i els carrers adjacents del nucli històric de Sant Mateu s’ambientaran per a retrocedir als segles XIII, XIV i XV amb l’objectiu de recordar aquells anys daurats en els quals aquesta localitat de Castelló es convertia en una de les poblacions més importants de l’antic Regne de València, gràcies al comerç de llana amb Florència.

D’aquesta manera, aquest cap de setmana, tens l’oportunitat de viatjar al passat i gaudir del seu gran Mercat Medieval amb multitud d’oficis antics, personatges d’època, artesania, gastronomia tradicional, animació de carrer i fins a un passeig d’oques.

Però el Mercat Medieval de Sant Mateu 2019 alberga moltes més sorpreses, ja que també comptarà amb representacions històriques, un campament militar, corrals amb animals i jocs populars per als més menuts.

Com a novetat, en aquesta edició s’ha apostat per potenciar l’animació itinerant, que es reforçarà amb tres grups de música, sis companyies diferents i passades al llarg dels dies, així com les activitats infantils que seran completament gratuïtes.

Finalment, en aquesta ocasió, el Mercat Medieval comptarà amb la col·laboració dels Templers de Castelló que dotaran, si cap, de major realisme a un dels esdeveniments més destacats de la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari