Mezquita avalua a Sevilla la qualitat de Castelló com a ciutat educadora

Mezquita avalua a Sevilla la qualitat de Castelló com a ciutat educadora
12/03/2020 -

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha participat hui en el XIV Encuentro Estatal de la Red de Ciudades Educadoras que se celebra aquesta setmana a Sevilla. En la trobada, l’edil ha compartit iniciatives i projectes amb altres regidors i alcaldes de ciutats com Vitòria-Gasteiz, Barcelona o la mateixa Sevilla.

“Hem conegut iniciatives molt interessants que seria possible aplicar a Castelló i que serviran per a implicar tota la població en l’educació de les noves generacions”, ha assegurat l’edil, qui s’ha mostrat satisfet pel fet que “la qualitat de les accions que es fan a casa nostra haja estat lloada per altres representants municipals d’arreu de l’Estat”.

Mezquita ha destacat Castelló com un referent en l’àmbit educatiu, que ha impulsat projectes pioners al País Valencià com l’Escola Canta, l’Escola fa Ràdio o el nou pla contra l’assetjament escolar que està elaborant des del seu departament. A més, el regidor també ha posat l’èmfasi en iniciatives com Castelló Educa, que impliquen al professorat en la recerca de noves metodologies pedagògiques i en el debat constructiu en favor de l’escola pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari