Mezquita supervisa els protocols d'accés als centres i les pautes de neteja

El regidor d’Educació ha visitat també les renovades instal·lacions dels CEIP Lluís Revest

Mezquita supervisa els protocols d'accés als centres i les pautes de neteja
19/09/2020 -

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha supervisat en companya dels centres i durant els últims dies el compliment dels protocols en les tasques vinculades a l’administració municipal, en complir-se la segona setmana lectiva del curs. L’edil s’ha interessat per les pautes de neteja i de desinfecció d’espais com lavabos, zones de pas i aules. Així mateix, Mezquita ha revisat les tasques dels nous bidells i bidelles que s’han incorporat als centres gràcies a programa Jornals de Vila i ha recollit les peticions de millora pel que fa a l’estat d’algunes instal·lacions.

«Hem realitzat un esforç econòmic i logístic molt important per tal que tots els centres estigueren a punt per a l’inici de curs i vull agrair la dedicació del personal municipal de manteniment que ho ha fet possible», ha assegurat l’edil. No obstant això, el consistori continua obert a les peticions dels centres per a intervindre en aquells espais que ho necessiten i també per tal d’atendre les demandes pels que fa a millorar els accessos i garantir el compliment de les normes de distanciament interpersonal.

En aquest sentit, el regidor ha visitat en horari no lectiu el CEIP Lluís Revest, on les dimensions de les aules han permés garantir plenament aquestes mesures sense desdoblar grups. Aquestes dimensions s’han mantingut també en l’edifici d’infantil reformat aquest estiu pel consistori, una intervenció que respon a un reivindicació de la comunitat educativa i que ha permès renovar els banys, les aules i el sistema de canonades.

Mezquita ha aprofitat la visita per agrair la tasca de Toni Miró, director del centre que s’ha jubilat recentment per a cedir el seu lloc a un nou equip directiu encapçalat per Patricia Abego. El regidor ha lloat el treball de Miró en col·laboració amb l’AMPA en el desenvolupament del projecte educatiu del centre, el qual promou la participació de tot l’alumnat i de les famílies i fomenta la comunicació constant amb el professorat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari