Moliner conclou la legislatura en la FEMP

Moliner conclou la legislatura en la FEMP
26/02/2019 -

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha conclòs avui una legislatura en la Junta de Govern de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), en què ha centrat la promoció de la igualtat d’oportunitats i l’atenció al món rural i la despoblació com alguns dels temes protagonistes. I és que el president provincial ha promogut i defés en aquests quatre anys, igual que ja va fer en la seua presidència del lobi europeu Partenàlia, la igualtat d’oportunitats de tot el territori, procurant un millor futur per a les àrees rurals més desfavorides, com ocorre en el cas de l’interior de Castelló.

Així, Moliner ha assegurat que aqueix treball “ha estat intens, no sols en la FEMP sinó també en Partenàlia, i en tots els fòrums en què hem pogut defendre des de la Diputació de Castelló no el paper que jugaven les Diputacions, sinó el paper que havia de jugar un món territorial, un món rural com el de la nostra província que ha de tindre administracions que vetlen perquè s’igualen els serveis, que tot el món puga en llibertat triar on viure. Quan defenem des de la Diputació no ho fem per la mateixa Diputació, sinó perquè entenem que som garants de la igualtat d’oportunitats al territori”.

És per això que ha explicat que “això ho hem defés en la FEMP i també els quatre anys en què hem presidit Partenàlia a Europa. I el que hem provocat i aconseguit és que hui la realitat del món rural estiga en l’agenda política de tots els governs i que aqueixa realitat supose que ja tots hagen marcat una llista de prioritats d’accions per a igualar aqueixes oportunitats i que el món rural del futur puga continuar sent viu”.

Diputació útil per a una província protagonista

Moliner ha fet de la defensa dels interessos de la província el seu principal objectiu en els fòrums nacionals i internacionals en els que ha tingut responsabilitat durant aquests anys.

Un treball que forma part d’una constant preocupació per fer de la Diputació de Castelló una administració útil per a una província protagonista i que es reflecteix en cada àrea d’actuació del Govern provincial, amb una discriminació positiva als municipis xicotets de la província en aqueixa promoció de la igualtat d’oportunitats a tot el territori provincial i la lluita contra la despoblació que defineixen en bona part l’actuació de la institució.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari