Moliner reforça el suport al clúster tecnològic provincial en el Mobile World Congress

Moliner reforça el suport al clúster tecnològic provincial en el Mobile World Congress
28/02/2019 -

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha reforçat el seu suport al clúster tecnològic de la província en el Mobile World Congress com a motor generador de noves oportunitats econòmiques i d’ocupació. Així, el president ha donat suport a la participació de les empreses castellonenques que mostren les seues novetats en la que està considerada com la fira tecnològica més important del món, competint amb les companyies internacionals més punteres.

Moliner ha assegurat que “la província de Castelló vol jugar fort en el camp de les noves tecnologies, volem que les empreses del clúster tecnològic de la província es convertesquen en un pilar bàsic del futur de la nostra terra. Per això hem volgut recolzar-les ací, estant al seu costat en la major fira tecnològica del món i donant-los l’impuls necessari des de les institucions perquè puguen competir en un món globalitzat i que aqueixa competència acabe generant-li a la província de Castelló prosperitat i riquesa”.

Amb això, el president reforça el seu impuls a la innovació com a generadora de competitivitat i oportunitats al territori, la innovació com a generadora de sinergies amb qualsevol sector o activitat, una premissa que defén també en la seua gestió al capdavant de la Diputació amb una important aposta per la innovació pública per a ser una institució més útil i eficient.

Una Diputació útil per als interessos de Castelló

La participació de Moliner avui en aquesta important fira de Barcelona es contextualitza en l’objectiu de la Diputació de generar un entorn amable i favorable perquè les empreses de la província puguen continuar generant prosperitat i futur al territori castellonenc.

Així, Moliner ja va acompanyar el sector turístic en la fira FITUR, el sector ceràmic en Cevisama, els productors agroalimentaris a Madrid Fusión amb la marca Castelló Ruta de Sabor, el sector citrícola en FruitLogistica a Berlín, i ara el sector tecnològic a Barcelona. “Junt amb tots ells estem contribuint a liderar un futur econòmic que a la província de Castelló amb el dinamisme i la força de la nostra gent estic segur que donarà resultats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari