La Mostra d'Arts Escèniques de Castelló s'estrena amb aforaments complets i respecte a les mesures sanitàries

La Habitación Roja celebra el 25 aniversari amb un repertori temes que ha fet ballar el públic més fidel

La Mostra d'Arts Escèniques de Castelló s'estrena amb aforaments complets i respecte a les mesures sanitàries
18/10/2020 -

El primer cap de setmana de la Mostra d’Arts Escèniques de Castelló tanca amb un èxit rotund, després de completar l’aforament als espectacles programats. A més a més, públic i organització han col·laborat en el compliment de totes les mesures sanitàries per poder gaudir de la cultura de manera segura.

Així ho ha destacat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha celebrat l’èxit de la Mostra i ha recordat que “s’ha fiançat ja com l’esdeveniment cultural de tardor més important que tenim”. “Des de dijous hem vist propostes de companyies de teatre i de grups musicals de les nostres comarques i de la resta del País Valencià”, ha apuntat Ruiz, qui ha felicitat el públic pel respecte absolut a les mesures sanitàries preventives.

Cal remarcar en la programació d’aquest primer cap de setmana l’actuació de La Habitación Roja, el qual ha celebrat a Castelló el seu 25 aniversari amb la gira preparada per a l’ocasió. L’actuació del grup valencià va ser, dissabte a la nit, el punt àlgid del festival. Amb un repertori de 25 cançons, una per cada any de vida de la banda, el públic més fidel de La Habitación Roja va gaudir de valent durant l’espectacle.

La Mostra tanca així el seu primer tram, en una edició que es caracteritza per ser la més ambiciosa, amb més de 30 espectacles i que s’estendrà fins al 25 d’octubre. El pròxim cap de setmana la programació teatral tindrà un caràcter més familiar. El dissabte 24 d’octubre començarà amb la representació de Xarop Teatre amb l’obra ‘Monstruos y monstruitos’ al Passadís de les Arts (12.00 hores).

Per la vesprada, es podrà gaudir de ‘Serendipité’, de Köseling Cia, al Hort dels Corders (17.30 hores).Després, serà el torn per a Scura Plats i el seu espectacle ‘Monsters’, novament al Passadís de les Arts (19.00 hores) i Improplana tancarà la jornada amb “Cambrers”, a la plaça de l’Hort dels Corders (22.00 hores).

Diumenge 25, la Mostra començarà amb ‘Tractes bons’ de Cia Trini&Esceneoart, en la plaça de l’Hort dels Corders (11.30 hores). Just a continuació, i també en Hort dels Corders, La Inestable interpretarà la seua obra ‘Romeo y Julieta’ (12.30 hores). Per acabar, la Mostra comptarà amb l’actuació d’Splai Teatre, qui interpretaran ‘Fred busca el seu conte’ en el Passadís de les Arts (17.30 hores).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari