El MUCC amplia les visites guiades al Castell Vell durant el mes de maig

El MUCC amplia les visites guiades al Castell Vell durant el mes de maig
21/04/2021 -

El Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC) allarga les visites guiades al Castell Vell durant el mes de maig, per donar continuïtat a una iniciativa que ha estat tot un èxit durant el mes d’abril. Per la Magdalena, on se situa la fortificació d’origen andalusí, han passat ja més de 100 persones des de l’inici de l’activitat al mes d’abril.

D’aquesta manera, la Regidoria de Cultura dona a conéixer el patrimoni històric de la ciutat, mitjançant el Museu de la Ciutat de Castelló. “La iniciativa del MUCC ha tingut una gran acceptació i ara volem oferir la possibilitat al públic que encara no conega el Castell Vell per acostar-se i descobrir aquest espai”, ha explicat l’edil de l’àrea, Verònica Ruiz, qui també ha destacat que “el paratge de la Magdalena dona un entorn ideal a la visita per a convertir-la en una excursió de proximitat i a la natura que tenim a la vora de la ciutat”.

Sota el títol ‘Abril al Castell Vell’, l’Ajuntament de Castelló ha organitzat les visites guiades per recordar la història de la capital de La Plana. Per als dies restants del mes d’abril, el MUCC recorda que encara queden oportunitats per gaudir del Castell Vell. En concret, la fortificació andalusí es podrà visitar fins al 30 d’abril en horari de matí (de 10.00 a 12.00 hores) i horari de vesprada (de 17.00 a 18.30 hores). Excepcionalment, dilluns 26 i dimecres 28 no hi haurà visita programada. La primera visita del matí serà en valencià, mentre que la segona serà en castellà. En horari vespertí, se seguirà aquest ordre amb la primera visita en valencià i la segona, en castellà.

A partir de l’1 de maig, també es podrà visitar la fortificació andalusina ubicada al turó de la Magdalena. L’activitat es durà a terme fins al 30 de maig amb visites guiades, tant en valencià com en castellà. S’ofereixen una trentena de rutes en horari de matí (10.00, 10.30 o 12.00 hores) i de vesprada (18.00 hores), segons el dia de la setmana. Les persones interessades a fer l’activitat organitzada pel Museu de la Ciutat de Castelló, amb la Regidoria de Cultura, poden consultar els detalls dels horaris a la pàgina oficial del MUCC (https://mucc.castello.es/).

Visites amb cita prèvia

Les visites guiades al Castell Vell comencen al Centre d’Interpretació del monument, al turó de la Magdalena. Cal realitzar reserva prèvia obligatòria al correu del Museu, info@mucc.es o al telèfon (964 73 52 17) en els horaris d’atenció a la ciutadania (de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores). També es pot fer la reserva al mateix Centre. El Museu de la Ciutat de Castelló recorda que cal dur calçat còmode, mascareta i mantenir les distàncies interpersonals. A més, per tal de complir amb els protocols sanitaris, els grups han de tindre un màxim de sis persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari