Naix Música'l Parc, un nou festival de música a Castelló

Naix Música'l Parc, un nou festival de música a Castelló
13/04/2022 -

Un nou festival de música arriba a la ciutat de Castelló de la Plana. En concret, al Parc Rafalafena. Es denomina Música’l Parc i la seua primera edició tindrà lloc entre el divendres 3 i el diumenge 5 de juny d’aquest 2022, amb una programació pensada per a totes les edats, incloent-hi actuacions dirigides especialment al públic infantil/ familiar i altres que permetran gaudir amb propostes musicals d’actualitat, tant de so rock com electrònica.

La primera remesa de noms que participaran en Música’l Parc inclou als Vinagres i Dandi Wolf; així com Trobadorets i Meter Band ‘Xiqui-jam’ per als més joves; a més de sessions electròniques a càrrec de Virginie & Troia Modet (Shakti Alliance), Pin b2b Pau Pérez, Aloque i Daniel MuBe. Altres noms s’afegiran en les pròximes setmanes fins a completar el cartell.

Les entrades estan disponibles a través de les plataformes entradascastellon.com i Notikumi.com, amb diverses possibilitats. Totes elles a un preu especial de llançament. S’ha disposat el pack familiar a 15 euros (per un adult) més 5 euros per xiquet o xiqueta; el pack familiar a 20 euros (dos adults) més 5 euros per xiquet o xiqueta; l’abonament general a 20 euros; i les opcions de divendres i dissabte a 17 euros o dissabte i diumenge, a 15 euros.

Música’l Parc es nodreix d’un concepte que ha anat adquirint importància en aquests últims anys en ciutats com Madrid, Barcelona o València, com és gaudir en família de l’oci cultural. Per eixe motiu, s’ha pensat en activitats, tallers, espectacles i gastronomia per a passar-ho ben junts a la deixe anar de la jornada, deixant les nits per a actuacions més habituals de festivals o sales. En eixa línia, està previst que l’activitat arranque el divendres 3 de juny a les 20.00, estenent-se fins a les 2.00. L’horari del dissabte serà d’11.00 a 2.00, per a rematar el diumenge d’11.00 a 20.00.

L’elecció de l’espai no és fútil. El Parc Rafalafena és un dels llocs amb major encant de la ciutat de Castelló, amb els seus 36.000 metres quadrats i més de cent espècies diferents d’arbres, més l’afegit d’estar barrat, la qual cosa permet concentrar les activitats separades del ritme habitual dels carrers. En aquest parc se situaran dos escenaris, una zona per a tallers, food trucks i àrea de descans. A més, el fet d’estar dins de la ciutat afavoreix l’accessibilitat, convidant als assistents a deixar aparcat el vehicle i fer-se una passejada.

Primers noms

El rock volcànic dels Vinagres serà un dels noms principals d’aquesta primera edició de Música’l Parc. El trio de la Palma, situat a Madrid, acaba de publicar el seu segon disc, ‘Bon clima’, en el qual deixa fluir els seus gustos pel r&b, soul i un toc més dels 80 que en el seu debut, però sense desgastar la seua intenció de convidar al ball amb sons llatins i els seus jocs vocals a tres veus. Un treball marcat per la pandèmia, per la qual cosa s’han decidit a incloure un tema anomenat ‘Covid’, amb l’acompanyament de Sidonie.

Dandi Wolf és una de les bandes més interessants sorgides en els últims anys a Castelló. Rock alternatiu i adrenalític que sempre ix triomfador en els seus concerts. Repassaran el seu homònim primer disc amb l’afegit de nous singles.

Dins de l’apartat familiar, dos clàssics. D’una banda, Trobadorets, el grup de música infantil més actiu de Castelló, amb les seues actuacions en les quals són tan protagonistes els músics com els joves. Per un altre, el bluesman alcorí Méter Mà Rara al capdavant de la seua banda per a convidar als xicotets de les famílies a una ‘Xiqui-jam’.

Quant a l’electrònica, es podrà gaudir amb les djs barcelonines Virginie i Troia Modet, que formen Shakti Alliance. Les seues eclèctiques seleccions (house, acid, kwaito, detroit, soca…) han passat per festivals com a Primavera Sound o Embassa’t. Hi haurà també un b2b a càrrec de Pin i Pau Pérez, amb els dos combinant els seus sons des d’una taula. Serà present el col·lectiu valencià Aloque i un habitual en diferents espais castellonencs, com Daniel MuBe. I d’ací a poc, més noms.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari