La Nit Màgica 2022 il·luminarà el Grau amb les festes de Sant Pere

Aquest dijous, Castelló recupera la seua nit més especial coincidint amb les festes de Sant Pere

Foto: Natalia Guerrero

La Nit Màgica 2022 il·luminarà el Grau amb les festes de Sant Pere

Sant Roro i els dimonis tornaran a donar-se cita a Castelló tres anys després de la seua última trobada. Aquest dijous, la Nit Màgica 2022 tornarà a il·luminar el cel al Grau després de tres suspensions per la pandèmia del coronavirus i per la pluja de les últimes festes de la Magdalena. Les festes de Sant Pere del Grau 2022 han sigut les encarregades de recuperar aquest acte tan especial per a castellonencs i apassionats de la pólvora.

La Nit Màgica se celebrarà aquest dijous 30 de maig a les 23 hores i començarà al carrer Joan d’Àustria, en la Caserna de la Guàrdia Civil. El recorregut continuarà pel carrer Ciutadella, Guardamar del Segura, Churruca i l’Avinguda del Port, fins a arribar al Casal Jove.

Com sempre, Xarxa Teatre serà l’encarregada de crear una atmosfera única en el districte marítim que enguany serà viscuda amb especial intensitat. Castellonencs i visitants esperen a Sant Roro i als seus dimonis blancs entre el foc després que dimarts passat de Magdalena, 22 de març, se suspenguera per la pluja.

Amb la música i la millor pirotècnia de Xarxa Teatre, el Grau continuarà celebrant les seues festes de Sant Pere. A les 00.00 hores hi haurà bous embolats i entre les 00.00 i les 04.00 hores es podrà gaudir de l’orquestra Màgia Negra en el Moll de Costa.

Més pirotècnia i activitats

I és que les festes de Sant Pere celebren aquesta setmana els seus dies més grans i fins diumenge que ve 3 de juliol continuaran oferint tota classe d’activitats, des del programa taurí, fins als concerts o més actes pirotècnics.

A més de la despertà del divendres a càrrec de la Penya la Marxa, el dissabte a les 14.00 hores serà la mascletà de la pirotècnia Peñarroja en el Port Pesquer (en la part annexa a Treballadors de la Mar). A les 23.00 hores, els Botafocs sorprendran el públic des del recinte taurí passant pel carrer Canalejas i l’Avinguda del Port fins al Casal Jove. I per a acomiadar el dissabte, a les 00.00 hores, pirotècnia Saragossana s’encarregarà de disparar la mascletà multicolor.

El diumenge, últim dia de les festes de Sant Pere, Splai Teatre i la pirotècnia Peñarroja s’uniran amb l’espectacle ‘Visca Sant Pere’ en la Plaça Miquel Peris, com a fermall final a la cercavila final de festes, que comença a les 22.30 hores enfront de l’hotel Turcosa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari