La Nit Màgica es reinventa i reviurà l'essència de la Magdalena aquesta nit

Xarxa Teatre ha organitzat una alternativa segura i ha demanat la ciutadania que participe per mantenir la màgia de la nit més especial de l’any

AdriánSB (a través de @xarxateatre)

La Nit Màgica es reinventa i reviurà l'essència de la Magdalena aquesta nit

La Nit Màgica de 2021 serà una realitat, encara que no com sempre. La nit més especial de l’any de Castelló es farà un lloc entre les restriccions per la pandèmia del coronavirus i omplirà de llum i música les llars de Castelló, malgrat la suspensió de la Magdalena. I és que, com qualsevol activitat o festa que s’ha celebrat des que la pandèmia canviara el món, la Nit Màgica es reinventarà per a mantenir l’essència de les festes aquesta nit.

Xarxa Teatre ha demanat als veïns i veïnes de la ciutat eixir al balcó i donar la benvinguda a Sant Roro aquesta nit, a les 23.00 hores, amb encenedors, llanternes, mòbils o bengales. I ha animat als músics i músiques també “a purificar l’ambient per a carregar-se al virus” tocant el Vals de Sant Roro amb la dolçaina o el tabalet, com s’haguera fet per a donar la benvinguda a aquesta cita tan esperada cada any.

Una vegada donada la benvinguda, la Nit Màgica es tornarà en línia. Xarxa Teatre oferirà un espectacle d’homenatge molt especial a través del seu canal de YouTube a les 23.15 hores perquè tot el ‘món de la festa’, veïns i veïnes i curiosos puguen gaudir de la màgia i el foc de la nit.

A més, per a animar que tothom es bolque en l’alternativa i ho promocione en les seues xarxes socials, oferirà un regal, segons han explicat en les seues xarxes socials: “Enguany tampoc podem fer-vos ballar sota el cel d’espurnes, però encara així us llancem una proposta per a aconseguir que aquesta nit continue sent especial per a tots nosaltres. Totes aquelles persones que participen -penjant vídeos en les seues xarxes socials als balcons o veient l’espectacle en YouTube – entraran en un sorteig d’un kit de Xarxa Teatre: un llibre de la història de la companyia, una màscara, un boli i punts de llibre”.

Malgrat la suspensió de les festes fundacionals, que podrien celebrar-se durant el segon semestre, Castelló espera així reviure un dels actes més significatius i especials de la Magdalena. Una alternativa lligada a la salut que s’uneix a altres actes simbòlics, com l’adorn dels balcons amb fanalets fets a mans pels més xicotets de la casa.

Si vols veure com el vídeo de la Nit Màgica va reviure les festes, entra en aquest enllaç.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari