'Nits d'estiu a l'Ermita de la Magdalena' ompli de música els dissabtes d'agost a Castelló

'Nits d'estiu a l'Ermita de la Magdalena' ompli de música els dissabtes d'agost a Castelló
07/08/2021 -

L’Ajuntament de Castelló continua apostant per diversificar l’oferta turística d’estiu i, per segon any consecutiu, ha tornat a programar Nits d’estiu a l’Ermita de la Magdalena. “Després de la bona acceptació de la primera edició, hem tornat a organitzar un festival de música en un entorn emblemàtic com la Magdalena, on els assistents podran gaudir d’una oferta única”, ha explicat la regidora de Turisme i Ermites, Pilar Escuder.

“Es tracta de generar activitats diferents amb un variat programa pensat per a tots els públics. En aquest cas, a més, posant en valor un entorn com és el paratge de la Magdalena”, ha apuntat Escuder. Així, Castelló torna a donar vida a un dels seus emblemes patrimonials convertint-ho en escenari d’un festival musical gratuït que converteix les vetlades del dissabte en una experiència sensorial i emocional. Hard Rock Classics, rumba, jazz, versions dels anys 60 i 70… I tot això a l’aire lliure, en l’excepcional i històric marc de l’ermita de la Magdalena, on es va gestar la ciutat abans del seu trasllat a la Plana.

Els concerts de Nits d’estiu a l’Ermita de la Magdalena se celebren a partir de les 22.30 hores, amb accés lliure fins a completar l’aforament: Paradita Flamenca (aquest dissabte 7 agost), rumba; Almazahara (14 agost), versions musicals diverses; German Elul Quartet (21 agost), jazz; i Els Fenders (28 agost), amb versions de cançons dels anys 60-70. Aquests se sumen a l’actuació que va obrir el cicle l’últim cap de setmana de juliol, a càrrec de The Veterans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari