Carrasco confirma que no s'executaran les obres en els ‘cul de sac’ de l'avinguda de Lledó

L’alcaldessa de Castelló estudiarà la possibilitat que els vehicles puguen creuar de forma transversal l’avinguda

Carrasco confirma que no s'executaran les obres en els ‘cul de sac’ de l'avinguda de Lledó

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha anunciat que no s’executaran les obres en els ‘cul de sac’ de l’avinguda de Lledó. Així ho ha indicat després d’una reunió aquest matí amb l’associació de veïns Rafalafena on també han participat el regidor d’Urbanisme, Sergio Toledo, i el regidor de Barris, Paco Cabañero.

Carrasco ha assenyalat que aquesta decisió es basa en el fet que “ho han demanat els veïns” dels carrers afectats per la reforma. L’actual equip de govern destaca que els veïns han traslladat que la reforma “continua generant més problemes que beneficis als castellonencs que ja van advertir que no hi havia necessitat de tocar-la”.

D’aquesta manera, la primera edil ha comunicat la decisió de no executar l’obra prevista en els ‘cul de sac’ de l’avinguda de Lledó, és a dir, als carrers Doctor Roux, Sant Isidre Labrador i Sanz de Bremond “perquè no la volen els veïns”. Els 279.149 euros previstos per a aquestes obres aniran “a altres actuacions que sí que responguen a demandes dels castellonencs”, ha remarcat.

D’altra banda, i a causa dels problemes d’inundabilitat que arrossega aquesta avinguda després de la seua reforma, l’alcaldessa ha explicat que s’està en contacte amb l’empresa que va dur a terme l’obra. “Hem encarregat ja un informe tècnic per a conéixer per què s’inunden els habitatges i la Basílica després de la reforma. Si és degut a la falta d’embornals o altres causes amb l’objectiu de posar solució com més prompte millor. Sabem que és un problema que preocupa els residents”.

“Atenem així una de les reivindicacions que ens ha traslladat l’associació de veïns Rafalafena. Treballem des d’ara mateix en la cerca de solucions anticipant-nos als episodis de gota freda freqüents a final d’estiu”, afig l’alcaldessa.

D’altra banda, la primera edil s’ha compromés a estudiar la possibilitat que els vehicles puguen creuar de manera transversal l’avinguda de Lledó, des dels carrers que han quedat en ‘cul de sac’, tal com sol·licita l’associació de veïns Rafalafena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari