El Planetari de Castelló proposa una nit de ciència al 31 d'octubre

Hoy se celebra el Día de la Materia Oscura con una proyección y una conferencia, actividades gratuitas y de cariz divulgativo

El Planetari de Castelló proposa una nit de ciència al 31 d'octubre
31/10/2019 -

El Planetari de Castelló celebrarà aquest dijous el Dia de la Matèria Fosca, un esdeveniment divulgatiu que té com a objectiu “presentar les principals evidències de l’existència de la matèria fosca i descriu re els experiments que, en llocs tan insòlits com a laboratoris subterranis o el fons del mar, tracten de mesurar la seua presència”.

Amb aquesta finalitat, el centre municipal ha programat la conferència «Materia oscura: ver lo invisible», del doctor en física Sergio Pastor. La xarrada està programada a les 18.15 hores i a les 19.00 es projectarà la pel·lícula ‘Phantom of the Universe”.

L’edil de Cultura, Verònica Ruiz, ha animat les famílies a passar “una nit diferent, aprofitant el festiu de divendres per a descobrir més dades sobre ciència i fomentar l’esperit investigador entre xicotets i joves”. La jornada, impulsada per departament que dirigeix Ruiz, ha estat organitzada en col·laboració amb l’Institut de Física Corpuscular, centre mixt de la Universitat de València i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).

El Teatre del Raval, escenari fonamental del Reclam 2019

La sala municipal serà uns dels escenaris principals de la mostra de teatre Reclam, que obrirà programació aquest dissabte, 2 de novembre, i portarà més de 20 espectacles a la ciutat durant tot el mes. La iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, que ha programat quatre funcions al Teatre del Raval.

Així doncs, la primera de les obres serà un homenatge a Carles Pons el diumenge 10 de novembre a les 18.00 hores, mentre que el 12 del mateix mes, a les 20.00, el grup Unaovarias representarà ‘Parla, cony, parla’. La programació al teatre municipal continuarà amb ‘Chucho’, de la companyia La Zafirina Teatro, el 19 de novembre a les 20.00 hores i s’acomiadarà del públic el dimarts 26 amb la peça ‘Elisa y Marcela’, del grup A panadaria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari