Celebra la Nit de Cap d'Any 2019 en el Grau de Castelló

L’Ajuntament ha preparat diverses activitats per a dinamitzar el Grau aquest Nadal, a més a reforçar el transport públic

Celebra la Nit de Cap d'Any 2019 en el Grau de Castelló
26/12/2019 -

Si encara no tens clar què faràs aquesta Nit de cap d’any, des de Castelló Extra et portem els llocs de la capital de la Plana en els quals es podran viure unes Campanades d’allò més especials per a donar la benvinguda al 2020. A l’aire lliure, el Grau de Castelló prepara una festa amb les campanades en l’edifici del Rellotge, mentre que en la Plaça de la Porta de Sol també es podran gaudir.

Per tercer any consecutiu, el Grau de Castelló celebra un cap d’any en gran, amb campanades i, per descomptat, la festa en la carpa instal·lada a l’escola Juan Sebastián Elcano. La festa arrancarà enfront de l’edifici del Rellotge des de 15 minuts abans de les campanades, i després es traslladarà a la carpa, on l’orquestra Camaleó seguirà la festa fins a les 6 del matí.

Així, aquesta festa de Cap d’any es tracta del principal atractiu de la programació de Nadal al Grau, però no l’únic. Des de l’Ajuntament de Castelló s’han programat diversos actes amb la intenció de dinamitzar els diferents barris amb concerts, esdeveniments per als més menuts i tardejos.

A més, durant la nit de Cap d’any, el TRAM ampliarà els seus serveis per a facilitar l’arribada de la ciutadania al Districte Marítim. Cada 30 minuts arribarà un tramvia durant tota la nit, i la línia d’autobús Castelló-Grau passarà cada 40 minuts fins a les 6.40 hores. Des de l’Ajuntament s’anima que la gent deixe el cotxe en aquests dies de Festa, i es desplace d’una manera més sostenible i segura.

D’altra banda, l’Ajuntament de Castelló també celebrarà la Nit de cap d’any en la Plaça de la Porta del Sol, on els veïns i veïnes també es congregaran per a escoltar les campanades i prendre el tradicional raïm, envoltats de familiars i amics.

Programació de Nadal al Grau

A més de l’esperada festa de Cap d’any, Nadal al Grau comptarà amb infinitat d’activitats en diferents ubicacions. Els tardejos seran un dels esdeveniments més reeixits, que van començar el passat 14 de desembre i s’allargaran fins dissabte que ve 28 amb l’actuació de Xarxa Smoke en l’avinguda del Port a les 19 hores.

Els més xicotets tindran activitats infantils cada cap de setmana fins al 4 de gener. Els dies 28 i 29 de desembre es podrà participar en activitats infantils i tallers en el passeig Buenavista, enfront de la tinença d’alcaldia, al matí d’11 a 14 hores i a la vesprada de 16 a 29 hores. Finalment, en la plaça Pescateria tindrà lloc l’animació infantil el dia 3 de gener d’11 a 14 i de 16 a 19 hores; i el dissabte 4 de gener sol al matí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari