Notes de tall de l'UJI: consulta si has aconseguit plaça per al pròxim curs

Consulta les llistes d’admesos de la Universitat Jaume I de Castelló per al pròxim curs 2020-2021

Notes de tall de l'UJI: consulta si has aconseguit plaça per al pròxim curs

Després de presentar-se a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), els estudiants ja poden conéixer les notes de tall de l’UJI del curs 2020-2021. I és que hui s’han adjudicat les places per a les sol·licituds de la primera convocatòria, un total de 24.781 en el conjunt de centres que creixerà en la pròxima convocatòria de setembre.

Tal com ha anunciat la Conselleria d’Universitats, l’UJI ha adjudicat el 100% de les places oferides per al curs 2020-2021 en 24 de les seues 32 titulacions i en la majoria dels seus graus ha crescut la nota de tall. En concret, el centre castellonenc ha cobert el 95,06% de les 2.893 places de nou ingrés oferides durant aquesta primera convocatòria, encara que aquesta ocupació augmentarà en l’adjudicació de setembre.

La nota de tall de l’UJI més alta: Medicina

El Grau de Medicina ha sigut el que ha registrat la nota de tall més elevada, amb un 13,258. Li han seguit el Grau en Infermeria, amb un 11,729; el de Matemàtica Computacional, amb un 11,546; el Doble Grau en Administració d’Empreses i Dret, amb un 11,430; i el Grau en Traducció i Interpretació, amb un 11,226.

En la resta de centres, els graus més demandats són els de Mestre/a d’Educació Primària i Mestre/a d’Educació Infantil en la Facultat de Ciències Humanes i Socials; en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques destaca un any més el Doble Grau en Administració d’Empreses i Dret, que ha cobert les 30 places oferides i compta amb una de les notes de tall més altes, així com l’alta demanda del Grau en Criminologia i Seguretat. Finalment, a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, els més sol·licitats han sigut el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs i el Grau en Enginyeria Informàtica.

NotasCorte2020

Per a iniciar la preinscripció al grau de la universitat, serà necessari introduir el DNI en la plataforma IGLU o consultar els resultats en Infocampus, com es mostra en la imatge:

Reclamacions a la preinscripció

Tal com ha informat l’UJI, les reclamacions als resultats de preinscripció es podran realitzar per via telemàtica del 29 al 31 de juliol, mentre que l’alumnat admés formalitzarà la matrícula del 29 de juliol al 3 d’agost segons el dia i l’hora assignats a través de la web http://matricula.uji.es/. El 4 d’agost es realitzarà el recompte de vacants i els dies 5 i 6 d’agost l’assignació i matrícula no presencial de vacants.

La realització de la PAU ha sigut excepcional enguany per les necessitats de protecció davant el coronavirus, per la qual cosa la convocatòria extraordinària es realitzarà al setembre, així com les proves per a majors de 25 i 45 anys. Així, del 14 al 21 de setembre s’obrirà un nou termini de preinscripció.

Les persones interessades a estudiar en el centre poden trobar més informació sobre preinscripció i matrícula en el portal «Nou estudiantat UJI»: http://www.uji.es/perfils/estudiantat/v2/nou-estudiantat/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari