Aquestes són les notes de la PAU 2021 a Castelló

L’UJI ha anunciat que el 98,07% de l’estudiantat que s’ha presentat a les Proves d’Accés a la Universitat ha aprovat els exàmens

Aquestes són les notes de la PAU 2021 a Castelló

Ja estan disponibles les notes de la PAU 2021 a Castelló, segons ha confirmat l’UJI, per la qual cosa ja són moltes les persones que poden avançar en la matrícula de la universitat per al pròxim curs 2021-2022. I és que en aquesta primera convocatòria de la selectivitat, el 98,07% dels i les estudiants que s’ha presentat a la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d’apte.

Segons ha informat la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), dels 2.490 alumnes que s’han presentat a les proves en la fase obligatòria, 2.442 han aprovat en aquesta convocatòria. El percentatge d’aprovats és major respecte de la convocatòria ordinària de juliol de l’any passat en la qual va aprovar el 97,24% dels presentats.

Quant a les notes, la mitjana en aquesta ocasió ha sigut de 6,78, més alta que la de l’any anterior que va ser de 6,67. Tant la nota de PAU més alta (9,91) com la nota de la NAU més alta (9,964) corresponen al mateix estudiant, un alumne de l’IES Ximén d’Urrea.

La convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat es realitzarà del 6 al 8 de juliol.

Com veure les notes de la PAU 2021 a Castelló

Les notes de la PAU de 2021 de Castelló podran comprovar-se aquest divendres 18 de juny a partir de les 14 hores en el portal de l’UJI. En concret, en el Portal ‘Nou estudiant UJI‘ i en l’apartat de resultats de la primera convocatòria de la selectivitat, que es va realitzar el passat 8, 9 i 10 de juny.

En aquesta finestra, haurà d’introduir-se l’usuari i la contrasenya i, a partir d’ací, podran consultar-se les notes dels exàmens.

Calendari de matrícula de l’UJI

El termini de preinscripció per a accedir en la universitat, tant per a l’estudiantat que ha aprovat en la convocatòria ordinària com el que el faça en l’extraordinària, s’inicia el dilluns 21 de juny i finalitza el 9 de juliol a les 14 hores. La sol·licitud de la preinscripció s’ha de formalitzar per Internet en l’adreça http://www.preinscripcion.gva.es o en la pàgina web de la Universitat Jaume I, en l’adreça http://www.uji.es.

L’estudiantat aprovat a les PAU coneixerà els resultats de la preinscripció via web el pròxim 16 de juliol a partir de les 13 hores.

L’estudiantat disposa de tota la informació dels tràmits necessaris per a dur a terme els processos d’accés, preinscripció i matrícula en el portal web nouestudiantat.uji.es/nuevoestudiantado.uji.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari