Les novetats de la Magdalena 2020 faran l'ullet al 75 aniversari

Escuder ha anunciat novetats en la celebració d’aquesta Magdalena, com el canvi d’ubicació per a disparar els focs artificials

Les novetats de la Magdalena 2020 faran l'ullet al 75 aniversari

Del 14 al 22 de març, Castelló s’omplirà de música, espectacles i gastronomia amb la celebració de la Magdalena 2020, una festa que enguany celebra el seu 75 aniversari i que, a més, tindrà novetats quant a actes i ubicacions. Així ho ha anunciat el Consell Rector del Patronat Municipal de Festes, després d’aprovar per unanimitat el programa d’actes.

Gran part de les novetats de la Magdalena venen per la commemoració del 75 aniversari, segons ha explicat Pilar Escuder, presidenta del patronat i regidora de Festes de l’Ajuntament de Castelló, que assegura que el d’aquest 2020 “és un programa tradicional, amb una picada d’ullet especial al 75 aniversari en cada acte”.

Així, respecte als nous actes, a la programació se sumaran les projeccions de l’espectacle de llums de l’aniversari, el videomapping “Nits de llum”, en la façana de la Cocatedral de Santa María al llarg de tota la setmana, amb diverses passades cada dia.

Així mateix, també es recuperaran totes les partides de la ciutat en el*Pregó, que a més s’obrirà amb una representació de batedors de l’esquadró de cavalleria de la Guàrdia Civil.

L‘Ofrena a la Mare de Déu del Lledó serà un altre dels actes que canvien enguany. Segons ha indicat el consistori, la música acompanyarà el recorregut de gaiaters i gaiateres amb tabals i dolçaines al matí i bandes de música a la vesprada.

A més, els castells de focs artificials ja no es dispararan a l’entorn del Palau de la Festa, sinó en la zona de l’Auditori i Palau de Congressos.

Finalment, Pilar Escuder ha destacat que s’han dissenyat tres escenaris per a acollir els concerts de la Magdalena 2020 “amb l’objectiu d’oferir una àmplia varietat d’actuacions per a tots els gustos”: la plaça Major, Hort Soguers i el Recinte de Fires i Mercats.

El Consell Rector no sols ha aprovat el programa amb aquests canvis, sinó també la concessió del Fadrí d’Or Honorífic al sergent de Bombers i cap de Protecció Civil, Antonio Costa, i a la rondalla Els Llauradors. Així mateix, s’han aprovat els nomenaments del Fadrí d’Or a 55 persones i el Fadrí d’Argent a altres 122.

Més informació

1 Comentari

  1. tran
    tran de febrer 28, 12:01

    Que ganas!!

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari