Una nova aplicació permet pagar la zona blava a Castelló amb el mòbil

Permet pagar pel temps exacte d’estacionament en les zones d’estacionament regulat

Una nova aplicació permet pagar la zona blava a Castelló amb el mòbil

Una nova aplicació permet pagar la zona blava a la ciutat de Castelló a través del mòbil. Es tracta d’EasyPark i obri l’opció a conductors i conductores per a pagar el temps exacte d’estacionament en aquestes zones de la capital.

Tal com ha informat l’empresa, l’app permet iniciar i detenir el seu aparcament a Castelló des del telèfon mòbil, així com estendre-ho si es necessita temps extra al previst inicialment. Així mateix, les persones usuàries paguen només pel temps real d’aquest estacionament sense haver de pagar més per a evitar multes o desplaçar-se al parquímetre per a traure un nou tiquet.

Es tracta d’una aplicació disponible per a Android i iOS i és la més utilitzada a Europa. “A través d’aquesta eina posem a la disposició de la ciutadania una forma senzilla i útil de gestionar els estacionaments a través del mòbil”, ha assenyalat Jorge Ribes, regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Castelló, que ha aclarit que aquest mètode es complementa al dels parquímetres.

A més, EasyPark posa a la disposició dels seus usuaris un servei d’atenció al client per a resoldre tots els dubtes referents al pagament de l’aparcament o al funcionament de l’app. Aquest servei atén de manera telefònica o per correu electrònic en espanyol, valencià, català, gallec, basc, anglés, portugués i francés.

EasyPark és l’aplicació d’aparcament més utilitzada d’Europa. Això vol dir que els seus usuaris i usuàries poden utilitzar-la en les més de 2.200 ciutats de 25 països en les quals és present. Castelló de la Plana se suma a les més de 70 ciutats espanyoles en les quals EasyPark opera, entre les quals es troben València, Madrid, Barcelona, Màlaga, Bilbao, Santander o la Corunya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari