Nou Cementeri de Castelló reinvertirà 191.000 euros en millores del cementeri de Sant Josep

L’alcaldessa destaca que amb la nova aportació es podran finalitzar les obres d’asfaltatge

Nou Cementeri de Castelló reinvertirà 191.000 euros en millores del cementeri de Sant Josep
05/04/2021 -

L’Ajuntament de Castelló destinarà 140.000 euros dels beneficis de l’empresa mixta Nou Cementeri de Castelló S. A. en la realització de millores del cementeri e Sant Josep. Una quantitat a la qual se sumaran altres 51.000 euros que també reinvertirà la part privada de l’empresa mixta. En total, 191.000 euros que es reinvertiran en obres d’asfaltatge del cementeri de San José.

“Amb aquesta nova aportació continuarem millorant i dignificant el cementeri de San José, un espai de gran valor patrimonial i sentimental per als i les castellonenques”, ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. En els últims anys, el consistori ha vingut reinvertint els beneficis de nou Cementeri per a la realització d’obres de millora que han consistit en asfaltatge de vials, impermeabilització i reparació de voreres. “Gràcies a aquesta nova reinversió, podrem finalitzar l’asfaltatge del cementeri de Sant Josep”, ha apuntat Marco.

Enguany, a més, la part privada de l’empresa mixta també destinarà beneficis per a la millora del cementeri de Sant Josep.

El consell d’administració de l’empresa mixta Nou Cementeri de Castelló S. A. ha donat compte del balanç de resultats de 2020 en una reunió en la qual s’ha destacat la reinversió dels beneficis no sols per part de l’Ajuntament, sinó també per la part privada de l’ens.

En aquest sentit, la regidora de Cementeris, Isabel Granero, ha destacat que aquestes aportacions serviran per a finalitzar els treballs d’asfaltatge del cementeri de Sant Josep. “D’aquesta manera, podrem posar a la disposició de la ciutadania un espai més digne”, ha indicat.

En la reunió s’ha adonat a més d’altres treballs realitzats com la construcció d’un nou bloc de nínxols en la zona urbanitzada del Nou Cementeri. Una obra que ha comptat amb una inversió de 40.000 euros. Així mateix, s’ha informat de l’estadística de serveis realitzats l’any passat. En aquest sentit, s’han realitzat 583 inhumacions en els cementeris de Castelló en 2020, la qual cosa suposa un 2% més que l’any anterior, i 663 incineracions, un 26% més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari