La Diputació aportarà 21.400 euros per a l'equipament del nou centre de dia de la Fundació Síndrome de Down

La Diputació aportarà 21.400 euros per a l'equipament del nou centre de dia de la Fundació Síndrome de Down
13/10/2020 -

La Diputació de Castelló ha subscrit aquest matí, de mans del president José Martí, el conveni de col·laboració amb la Fundació de Síndrome de Down de Castelló amb el qual es donarà un últim impuls a l’obertura del nou centre de dia que la entitat té en projecte per a la capital de la Plana. A través d’aquest acord, la institució provincial es farà càrrec de les despeses d’equipament d’aquest servei per un import de 21.400 euros.

Segons consta en el conveni, amb la dotació reservada per a aquesta finalitat s’adquirirà tot el mobiliari d’oficina i dels aularis, material informàtic, eines per a l’espai de fisioteràpia, maquinària per als tallers i el maletí de primers auxilis.

Tal i com ha explicat José Martí, aquest nou centre donarà servei a 20 persones derivades del centre ocupacional i que, per edat, necessiten d’una major atenció assistencial. Això permetrà alliberar noves places en el servei de formació i ocupació, la qual cosa, al mateix temps, permetrà reduir la llista d’espera. Les noves instal·lacions es troben ubicades al carrer República Argentina de Castelló de la Plana.

“Es tracta d’una aspiració de molts anys de la Fundació i de tot el conjunt d’usuaris i és un gran orgull poder dir que enguany la farem realitat a través d’aquest conveni. Amb la seua obertura, indubtablement obrirem un ventall de noves possibilitats i serveis per a tota la comunitat, per això existeix la nostra total determinació perquè aquest nou centre de dia òbriga i preste servei en el menor espai de temps possible”.

Per la seua part, la vicepresidenta i titular de Benestar Social, Patricia Puerta, ha assegurat que “des de la Diputació considerem que cal un espai d’aquestes característiques actiu a la nostra província pel seu paper imprescindible en el foment del desenvolupament personal, l’autonomia i la integració de les persones usuàries en el mercat laboral, per això hem volgut caminar del costat de la Fundació en la construcció d’aquest important projecte”.

Puerta també ha donat les gràcies a l’agrupació per tota la seua trajectòria i implicació per a millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari